Pasta süsleme kursunda “sanat” yaptılar

Kıbrıs Türk Kültür Derneği’nde kurs veren British Sugarcraft Derneği eski başkanlarından Pat Ashby’ın toplum üyesi öğrenciler yeni bir meslek öğrendi…

Dernek yöneticilerinden Gülnur Salih, Lottery tarafından desteklenen 7 Nisan’daki özel kursa Ashby’ın eğitmen olarak katıldığını belirterek, “Ashby, 10 haftalık pasta süsleme kursumuza özel bir değer kattı. Kendisi 4.5 saat süren kursta 40 yıllık deneyimini bizimle paylaştı. Kendisi aynı zamanda Sussex ve Southdown British Sugarcraft derneklerinin kurucusudur” dedi.

Kıbrıs Türk Kültür Derneği’nin kursuna katılanların çok memnun olduklarını vurgulayan Salih, yeni kursla ilgili de şu bilgiyi verdi:

“Yeni dönem kursu Mayıs ayında başlayacak. Kendi pastacılık işini yapmak isteyenlere de destek sağlanacaktır. İster kendi işlerini kurmak veya iş bulup pastacılık sektöründe çalışmak ya da hobi için beceri kazanmak isterseniz bizi arayınız. Yerimiz sınırlıdır kayıt için acele ediniz.”

Salih, kursların Kıbrıs Türk Kültür Derneği’nin “14a Graham Road, Hackney, E8 1BZ” adresinde yapılacağını belirterek kayıt için 07946344667’nin aranmasını istedi.

 

Dernek yöneticilerinden Gülnur Salih kurs sonrası yapılan pastaları gösterirken

2179140cookie-checkPasta süsleme kursunda “sanat” yaptılar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.