Pegasus Afyon bölgesine de uçuyor

Yurt içinde uçuş ağını genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına Ocak ayından itibaren Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı’nı ekliyor.

Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak şehirlerine eşit uzaklıkta olan Zafer Havalimanı’na gerçekleştirilecek seferler sadece bu üç şehre seyahat etmek isteyen değil, genel olarak bütün bölgeyi ziyaret etmeyi dileyen Pegasus misafirlerini bekliyor olacak.

İlk uçuşun 16 Ocak günü gerçekleşeceği Zafer Havalimanı’na yapılacak seferlerin biletleri 29.99 TL’den başlayan fiyatlarla Pegasus misafirleri için satışa sunuldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftanın dört günü, Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 20.20’de; Zafer Havalimanı’ndan Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi günleri saat 08:00’de gerçekleştirilecek seferler sayesinde Pegasus misafirleri Zafer Havalimanı’ndan İstanbul aktarmalı olarak yurt içinde 10; yurt dışında 24 noktaya uçabilecekler.

Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve www.flypgs.com internet adresinden ulaşabilirler.

1366590cookie-checkPegasus Afyon bölgesine de uçuyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.