Pegasus Twitter’da Uçuruyor!

Pegasus’tan yapılan açıklama aynen şöyle:

“Pegasus, www.twitter.com/flymepegasus adresi üzerinde düzenlediği yarışma ile her gün 1 kişiye Londra-İstanbul ve Londra-Kuzey Kıbrıs’a uçak bileti kazandırıyor. Gün içinde farklı saatlerde www.twitter.com/flymepegasus adresinden sorulan soruya doğru cevap veren 50. kişi Londra-İstanbul ve Londra-Kuzey Kıbrıs’a bedava uçak bileti kazanıyor. Yarışma www.twitter.com‘da flymepegasus kullanıcısı takibine alan herkese açık.

Mikroblogging ve Twitter nedir?

Mikroblogging dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hızla yayılıyor. Özellikle gençler arasında, MSN ve Facebook’un tüm dünyada en önemli iletişim araçları haline gelmelerinin yanı sıra, ‘kısa ileti’ler ile ‘statü bilgileri’ de en yaygın iletişim ve kendini ifade etme yöntemi haline geldi. Bu sayede önem kazanan ‘microblogging’, artık bu iki uygulamanın dışında, kendi başına da bir süredir web sitelerinde uygulanmaya başlandı. Twitter.com, dünyada 6 milyonun üstünde kullanıcısı olan ve her geçen gün geçen çok sayıda yeni kullanıcı sayısıyla ünlenen bir microblog sitesi.

Kullanıcıların her konuda haberleri, olayları ve kişisel iletilerini 140 karakterle ifade ettiği Twitter, verilen cevaplar ve yorumlarla güncellenen ve renklenen bir web ortamı. Twitter aynı zamanda dünyada kişisel kullanımlardan sonra şirketlerin de bu mecrayı kullanmasıyla pazarlama konusunda önemli bir araç haline gelen microblog siteleri arasında en popüleri. Üstelik sadece bilgisayar başında değil, cep telefonları ve iPhone sayesinde, uzaktan katılım şansı da veren bir uygulama.”

1073630cookie-checkPegasus Twitter’da Uçuruyor!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.