Pegasus yurt dışı fiyatları kayakseverleri de sevindirecek

Flypgs.com da yer alan kampanya bilgisi şöyle:

Kayak severlerin özlemle beklediği günler yaklaşırken, Pegasus Hava Yolları yurt dışında önde gelen kayak destinasyonları, Basel, Milano, Münih, St. Etienne/Lyon, Viyana ve Zürih’e yönelik düzenlediği yeni kampanyası ile hem cazip fiyat, hem de kayak malzemelerini ücretsiz taşıma imkanı sunuyor.

31 Ocak 2012 tarihine kadar, www.flypgs.com web sitesinden bilet alacak Pegasus misafirleri, 31 Mart 2012 tarihine kadar vergiler dahil gidiş -dönüş 140 Euro’dan ve kayak malzemeleri için ekstra ücret ödemeden uçacak. Kampanyadan sömestr döneminde yararlanmak isteyen kayak sever misafirler için ise kampanya bilet fiyatı gidiş-dönüş 160 Euro’dan başlayacak. Pegasus misafirleri biletlerini uçuştan en az 7 gün önce satın almaları durumunda kampanyadan yararlanabilecekler.

Önde gelen kayak destinasyonları, Basel, Milano, Münih, St. Etienne/Lyon, Viyana ve Zürih’e ek olarak kış tatilini daha yumuşak bir iklimde geçirmek isteyenler için Beyrut uçuşları da aynı fiyatlarla kampanyaya dahil edildi. Ayrıca kayakseverler Lübnan’da Mzaar , The Cedars, Faqra Club, Laklouk, Qanat ve Bakish Zaarour gibi kayak mekanlarını da keşfedebilir.

AYRINTILI BİLGİ: Flypgs.com

1076090cookie-checkPegasus yurt dışı fiyatları kayakseverleri de sevindirecek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.