PFS çekilişinde, Ford Fiesta sahibini buldu

PFS, te Ağustos ayında başlatılan “30 sterlin ve üstü alışveriş” yapan müşterilerin katıldığı ikramiye kampanyasının çekilişi 28 Aralık günü PFS’de yapıldı… Noter görevini gören Avukat Yusuf Kılınç’ın huzurunda yapılan çekiliye 100’e yakın müşteri ve konuk ile Belediye Meclis üyeleri Muttalip Ünlüer, Ertan Hürer ve Salih Kaygusuz da katıldı.


7 bin 600 müşterinin katıldığı kampanya çekilişinde en büyük ikramiye Ford Festa, ilknur Sağlam’a çıktı. Çekilişte toplam 72 ikramiye dağıtıldı.


PFS’den Necmi Akçay, “İkramiye kazanan talihli müşterilerimize ‘Hayırlı, uğurlu olsun, güle güle kullansınlar’ diyoruz. Kampanyamıza ilgi duyan bütün müşterilerimize de çok teşekkür ediyoruz… Bundan sonra müşterilerimizin bizi desteklemesini ve biz de onlara daha iyi hizmet vermek istiyoruz. Beraber yürümek istiyoruz bu yolda” dedi.


Avukat Kılınç da “Muazzam bir çekiliş oldu. Ford Fiesta’nın yeni sahibi İlknur Hanım’a başarılar, hayırlı uğurlu olsun’ diyelim…” diye konuştu.


PFS, bu yıl 3’ncüsünün yapılan kampanyanın seneye yine yapılacağını açıkladı. Okurlarımız PFS çekilişinde dağıtılan ikramiye ve talihli müşterilerin listesini sayfa xxx’de  görebilir.

819810cookie-checkPFS çekilişinde, Ford Fiesta sahibini buldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.