“Pişman olduğunu söyledi”

Sultanahmet’teki İstanbul Adliyesi’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan avukat Kaya, tutuklanan C.G’nin sevk maddesinin, TCK’nın 82/1 a, b ve e bentleri (tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek, çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişilere karşı kasten adam öldürme) olduğunu belirtti.

Müvekkilinin savcılıkta susma hakkını kullanmadığını dile getiren Kaya, C.G’nin sorguda çok güzel cevaplar verdiğini kaydetti.

Kaya, ”Suçlamaları kabul etti. Pişman olduğunu söyledi. Her savunmasında (keşke ben bin kere ölseydim) dedi” şeklinde konuştu.

C.G’nin teslim sonrası hiç uyumadığını ifade eden Kaya, zanlının fiziki bir rahatsızlığı bulunmadığını, ancak yorgun olduğunu söyledi.

Avukat Kaya, iddianamenin henüz hazırlanmadığını da dile getirdi.

Cinayet nedeniyle ilgili de Kaya, bunu açıklaması durumunda dosyadaki ifadeleri ifşa etmiş olacağını, bunun da usule uygun olmayacağını kaydetti.

Kaya, soruşturmada kısıtlılık kararı bulunduğunu ifade ederek, aynı zamanda sorgusu yapılan kişinin de bir çocuk olduğunu vurguladı.

C.G’nin ikna edilerek mi teslim edildiğinin sorulması üzerine de avukat Kaya, bu sorunun muhatabının kendisi olmadığını söyledi.

1218880cookie-check“Pişman olduğunu söyledi”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.