‘Pippa Bacca’ sanığı ifade değiştirdi

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, ”ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası” istemiyle yargılanan tutuklu sanık Murat Karataş (39), ”Pippa Bacca”nın ablası müşteki Antonia Giuseppina Beatrice Pasgualina Di Marineo, avukatı Mehmet Eke katıldı.
Daha önce suçunu itiraf eden sanık Karataş, bu duruşmada ifadesini değiştirdi. ”Pippa Bacca”yı yolda gördüğünü, elinde Ankara yazan tabela bulunduğunu söyleyen Karataş, ”kendisini arabama aldım, otobana çıktık, daha sonra tünele girdik. Arkamızdan bir minibüs geliyordu, selektör yapınca durduk. Minibüsten inen ellerinde tabanca olan 3 kişi yanıma geldi. Gözümü açtığımda ormanlık alandaydım. Bacca da çıplak vaziyette yatıyordu, ağzı burnu kan içindeydi, ölmüştü. Olay üzerime kalmasın diye cesedini çalılıklara bıraktım” dedi.

Mahkeme Heyeti Başkanı Fazlı Aksoy, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun hazırladığı raporun mahkemeye ulaştığını, dava dosyasına konulduğunu söyledi.

Aksoy, rapora göre, maktulün, birden çok kişi tarafından tecavüz edildikten  sonra öldürüldüğünün anlaşıldığını belirtti.

Mahkeme, Karataş’ın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
 

1188540cookie-check‘Pippa Bacca’ sanığı ifade değiştirdi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.