Plato’da uygulamalı senaryo atölyesi

Plato Film Okulu, dizi ve film senaryosu yazmanın ne olduğunu öğrenmek ve Plato Film çatısı altında sektöre giriş yapmak isteyenler için “Mutluluk” filminin senaristi Kubilay Tunçer yönetiminde 10 Mart 2010’da başlayacak UYGULAMALI SENARYO atölye çalışmasını sizlerle paylaşıyor.

10 Mart Çarşamba günü saat 18.00’e kadar son kayıtlar alınacaktır.

Türkiye’nin en önemli yazarlarından Mutluluk filminin senaristi Kubilay Tunçer’in eğitmenliğinde, Plato Film bünyesinde dizi ve film senaryosu yazmanın ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız, 10 Mart 2010 tarihinde başlayacak olan UYGULAMALI SENARYO ATÖLYESİ’ne sizleri bekliyoruz.

8 hafta boyunca her Çarşamba 18.30 – 21.30 saatleri arasında fikir üretme ve geliştirme, hikaye yazma, karakter yaratma, senaryo teknikleri, diyalog yazma bilgisi gibi konularda pratik bilgilerin verileceği* ve katılımcıların YAZMA ve YARATMA’ya teşvik edileceği atölye çalışması ünlü senaryo yazarı KUBİLAY TUNÇER’in hazırladığı bir ders programı ile öğrencilerle buluşuyor.

Atölye sonunda başarılı olan katılımcılar başarı sertifikası alıcaklar.

Kısıtlı kontenjandan yararlanmak için 0 212 292 63 02 numaradan ya da [email protected] adresinden ön kayıt yaptırabilirsiniz.

746800cookie-checkPlato’da uygulamalı senaryo atölyesi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.