Polis Taksim’den çekildi

BEŞİKTAŞ’TA POLİS ARACI YANIYOR
Polisin çekilmesinin ardından sakinleşen Taksim’in aksine Beşiktaş’ta gerginlik tırmandı. Dolmabahçe’de İnönü Stadı yanında bir polis aracı yanıyor. Yan yatmış haldeki aracı göstericilerin yaktığı öne sürüldü. Göstericilerin yangına müdahale etmek isteyen itfaiyeyi engellediği bildirildi. Bu arada Taksim’den kalabalık bir grup Beşiktaş’a doğru ilerledi.

KILIÇDAROĞLU DA TAKSİM’DEYDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Taksim Meydanı’na geldi. Gümüşsuyu’ndan Taksim’e gelen Kılıçdaroğlu, The Marmara Oteli önünde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Korumaların çabalarına rağmen ezilme tehlikesi geçiren Kılıçdaroğlu, kısa bir süre kaldığı Taksim Meydanı’ndan ayrıldı.

SANATÇILAR DA EYLEMDE
Katılımcılar arasında, Memet Ali Alabora, Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, Rıza Kocaoğlu, Levent Üzümcü’nün de bulunduğu sanatçılar de yer alıyor.

POLİSE TEPKİ
Taksim Meydanı’na girişe izin verilmesinin ardından bazı gruplar, alandan çekilen sivil ve resmi kıyafetli polislere tepki gösterdi.

GÖSTERİCİLER TAŞKINLIK YAPANLARI UYARDI
Yoldan geçen bazı polis araçlarının camlarını kıran ve lastiklerini patlatan bazı kişiler, gruptaki diğer kişilerce uyarıldı. Hasar verilen araçların üzerine çıkan bazı göstericilerin hatıra fotoğrafı çektirdiği görüldü.

YANGIN ÇIKTI

Gezi Parkı’da akşama doğru yükselen dumanlar tedirgin etti. Dumanın nedeninin çevik kuvvete ait bir barınma noktasının yanmasından dolayı olduğu anlaşıldı. Yangın, protestocuların müdahalesiyle söndürüldü.

1383640cookie-checkPolis Taksim’den çekildi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.