Pop kralının dokrou: Ben zanlı değilim

Doktorun sözcüsü Miranda Sevcik, yazılı açıklama yaparak, Murray’in polise Jackson’ın ölümüyle ilgili bazı tutarsızlıklarla ilgili bilgi verdiğini, kendisine zanlı durumunda olmadığını sadece bu trajedinin bir tanığı olduğunu söylediklerini belirtti.

Sevcik, pop kralını hastaneye götüren ambulansın içinde olan doktorun aileyi teselli etmek amacıyla saatlerce hastanede kaldığını da belirtti ve Jackson’ın ölümünden beri Los Angeles’ta bulunduğunu ifade etti.

Sözcü, doktorun yetkililerle tam bir işbirliği yapmaya devam edeceğini de kaydetti.

Murray, Jackson’a ölümünden kısa süre önce güçlü bir analjezik olan Demerol verdiği için soruşturmanın merkezindeki isim olmuştu.

Bu arada, Jackson’ın ölüm haberini veren ilk gazete olan Los Angeles Times, Jackson’ın ölmeden önce, Londra’da vereceği konserlere hazırlanmak için genel bir prova yaptığını ve onu görenlerin Jackson’ın “tam formda” olduğunu söylediğini yazdı.

Haberde, konserlerin sorumlusu Randy Phillips’in de genel provada hazır bulunduğu ve Michael Jackson’ın “mükemmel” olduğunu ve provanın, yıldızın laranjit sorununa rağmen gece yarısını geçtiğini söylediği ifade edildi.

Gazete, Jackson’ın menajeri Frank Dileo’nun, “Bir bardak su bile içmedi ya da dinlenmedi, şarkıdan şarkıya geçiyordu. Bana ne kadar mutlu olduğunu ve işlerin tam istediği gibi gittiğini söylemişti” dediğine de yer verdi.

Öte yandan, pop kralının ölümüyle tıpkı Elvis Presley’in ölümünden sonra olduğu gibi albüm ve hatıra eşya satışlarının patladığı belirtildi.

1208530cookie-checkPop kralının dokrou: Ben zanlı değilim

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.