Prens Harry Irak’ta masa başında oturacak

İngiltere’nin en çok satan tabloid gazetelerinden The Sun, Prens Harry’nin şiddetin en çok yaşandığı Maysan’da cephe ilerisinde savaşma hayallerinin suya düştüğünü yazdı.


Gazete, Irak’taki direnişçilerin 22 yaşındaki genç prensi hedef almasından dolayı tahtın üçüncü varisinin Irak’a gitse bile 6 ay boyunca cephe gerisinde masa başı görevinde bulunacağını öne sürdü.


Irak’ta direnişçilerin ve terör fanatiklerinin şimdiden prensin fotoğraflarını dağıttıkları ve onun resmini hedef tahtasına yapıştırdıklarını vurgulayan gazete, “Prensin açıkca görev yapmasının bir felakete yol açabileceği” konusunda uyarıda bulundu.


The Sun, Prensin Irak’taki görevi konusunda son kararın personelden sorumlu general Sir Richard Dannatt’ın vereceğini belirterek, “Kimsenin Prens Harry’nin askerleri cesaretlendirmek amacıyla kararlı bir şekilde cephe ilerisin savaşmak istediğinden kuşkusu olmaması gerekir” diye yazdı.


Gazete ayrıca, Prens’in Irak’taki varlığının da İngiliz Kraliyet askerlerini intihar saldırısı ve keskin nişancıların hedefi haline getireceğini önesürdü…

802030cookie-checkPrens Harry Irak’ta masa başında oturacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.