Prenses Diana’nın Prens Charles’tan intikamı acı oldu

 

Prenses Diana’nın İngiliz televizyonunda yayınlanan belgeseli ülkede gündem yaratmaya devam ediyor. Leydi Diana’nın belgeseldeki konuşmasının, eski eşi Prens Charles’ın, eşi Camilla’yı ‘kraliçe’ yapma kampanyasına ket vurduğu, prensesin bu sayede ölümünden sonra olsa bile eski eşinden intikamını aldığı yorumları yapıldı.

İngiltere kraliyet tahtının varisi Galler Prensi Charles’ın eski eşi Prenses Diana’nın, 1992-1993 yıllarında kaydedilen özel açıklamaları, Channel 4 televizyonunda yayınlandı.

Prenses Diana, tartışma yaratan ‘Kendi Sözleriyle Diana’ adlı belgeselde, Prens Charles ile olan evliliği ve ayrılığı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Leydi Diana’nın açıklamalarının, Prens Charles’ın, eşi Camilla’yı ‘kraliçe’ yapma hayalinin önüne taş koyduğu yorumları yapıldı.

Kraliyet sarayı uzmanlarına göre, Channel 4’te yayınlanan Prenses Diana’nın konuşma kayıtları, Prens Charles’ın ‘Kraliçe Camilla’ fikrini desteklemek için uzun süredir yürüttüğü halkla ilişkiler çalışmalarına ket vurdu.

Prenses Diana açıklamalarında, evliliği süresince Prens Charles ile Camilla Parker Bowles’un ilişkisini bildiğini söyleyerek, “Bu evlilikte üç kişiydik” sözlerini sarf ediyor.

Prenses ayrıca, Charles’la evliliklerinin son yedi yılında hiç cinsel ilişkiye girmediklerini de belirtiyor.

Diana, Prens Philip’in de Charles’ı kendisini aldatması konusunda yüreklendirdiğini, eski aşkı Camilla’ya geri dönmesi gerektiğini söylediğini açıklıyor.

Görüntülerde, eşi Charles tarafından aldatıldığını ve bir gün ağlayarak Kraliçe 2. Elizabeth’e gittiğini anlatan Diana, Kraliçe’nin kendisine, “Ne yapman gerektiğini bilmiyorum. Charles, ümitsiz bir vaka” dediğini aktarıyor ve bu cevabın kendisinde travmaya neden olduğunu söylüyor.

Diana, nişanlılık dönemlerinde bir gazetecinin, “Aşık mısınız?” sorusunu kendisinin, “Evet, aşığız” diyerek yanıtladığını; ancak Charles’ın ise “Aşık olmak her ne demekse” cevabı verdiğini belirtiyor.

Kraliyet ailesi ile Diana’nın yakın çevresinin itirazlarına karşın ekrana getirilen görüntüler, Diana’nın ölüm yılı olan 31 Ağustos’a kadar her hafta yayınlanmaya devam edecek.

Charles ve Diana, 1981’de tüm dünyada canlı yayınlanan görkemli düğünle evlenmiş ve 1996’da boşanmıştı. Diana, 31 Ağustos 1997’de Paris’te 36 yaşındayken paparazzilerin takibi sırasında tünelde geçirdiği trafik kazasında ölmüş, cenazesi de düğünü gibi tüm dünyada canlı yayınlanmıştı.

Prens Charles, Diana’nın ölümünden 8 yıl sonra, 9 Nisan 2005’te Camilla Parker Bowles ile evlenmişti.

2112360cookie-checkPrenses Diana’nın Prens Charles’tan intikamı acı oldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.