Red Carpet geceleri başlıyor

Kuzey Londra’nın Dalston bölgesinde kısa zaman önce kapılarını açan Leziz Restaurant, müşterileri için ‘Red Carpet’ geceleri düzenliyor.

İlki 6 Aralık Cumartesi günü yapılacak gecede, davetliler Kırmızı Halı üzerinden yürüyerek eğlenceye katılacaklar. Sınırlı sayıda ve seckin davetlinin katılımıyla yapılacak olan gecenin organizasyonunu Kadir Tipi ve Ogan Aydın’ın yapacağı açıklandı. Ayda iki kez ve Cumartesi akşamları yapılacak olan Türk Gecesinde, Canlı Müzik, Bongo Perküsyon, fasıl ve sürpriz sanatçılar yer alacak. Gecenin Dj’liğini ise Londra`nın sevilen ve bilinen siması Dj Mask yapacak.

Gecenin profesyonel bir şekilde yapılacağını ve 6 Aralık ile ilgili bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Kadir Tipi, “Red Carpet Treatment Turkish Night`ın açılış gecesine, katılacak olan misafirlerimizin girişleri kırmızı hali üzerinden olacak ve ayrıca davetlilerimizin fotoğrafları da çekilecek” dedi.

Geceye katılacak olan davetlilerin veya çiftlerin smart bir şekilde giyinmeleri gerektiğini kaydeden Tipi, “Gecede, Ogan Aydın gitarıyla davetliler için unutulmaz parçalar seslendirecek.

Ayrıca Bongo perküsyon dinletisi ve Dj Mask ile geceye renk katacaklar. Belly Dancer severleri de unutmadık. Açılış gecesine özgü iki profesyonel dansöz danslarıyla izleyenleri büyüleyecek” diye konuştu.

6 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan ve Sosyal Medya’da da henüz yeni olarak anons yapılan geceye ilginin bir hayli fazla olduğunu belirten Kadir Tipi, geceye grup halinde gelecek olan misafirlerin kesinlikle rezervasyon yaptırmaları gerektiğini kaydetti.

Geceye, 07912602621 numaralı telefon üzerinden rezervasyon yaptırmak mümkün.

852560cookie-checkRed Carpet geceleri başlıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.