Regency’de intihar eden gence cenaze

İngiltere’de 18 yıldır yaşayan ve 5 yaşındaki bir kız çocuğu sahibi olan Küçükköse için Süleymaniye Camii’de cenaze namazı tertiplendi. Cami imamı Burhan Akgün, aynı anda Küçükköse ile birlikte eceliyle vefat eden 60 yaşındaki Bolulu Ali Demirel ve 61 yaşındaki Kuzey Kıbrıs doğumlu Mehmet Hüseyin’in de cenaze namazını kıldırdı.


Küçükköse’nin cenazesi ardından, memleketi olan Nevşehir ili Gülşehir ilçesinin Yalıntaş köyündeki annesinin mezarı yanında, toprağa verildi.


“AŞIRI GÜVEN KURBANI”


Küçükköse’nin arkadaşları,2 kebab salonu ve bir coffe shop’un sürekli zarar etmesiyle tefeci borçlarını ödeyemez konuma gelmesi, ayrıca çok sevdiği annesininin de vefatının genç adamı bunalıma soktuğunu söylediler…


Olay günü Londra’nın göbeğindeki Regency Park’a sabaha karşı gelen Küçükköse, tepeden tırnağa beyazlar giyerek yine beyaz bir çarşafla kendini iri bir ağacın koluna asarak intiharını gerçekleştirdi.


GERİYE NOT BIRAKTI


Küçükköse’nin cesedi ilk gören, 07.30 sularında köpeğini parkta gezdiren bir İngiliz bayan oldu. Bölgede araştırma yapan İngiliz polisi, intiharın “saat 05.30- 07.30 sularında gerçekleşmiş olabileceğini” belirtirken, Küçükköse’nin yanında bir de “Türkçe yazılmış not bulunduğunun” açıkladı.


İngilizce tercümesi için, notlara el koyan polis, araştırmalarını çok yönlü sürdürüyor. Polis, kimlik araştırması sonucu Küçükköse’nın Türkiye’de yaşayan ailesine ulaştı. Nevşehir’de yaşayan eşi, Hamza Küçükköse’nın akibetini öğrenmek ve İngiliz polisinin verdiği bilgileri doğrulamak için Londra’da ikamet eden yakınlarını araması üzerine acı gerçek ortaya çıktı.


FOTOĞRAF:  Hamza Küçükköse

808490cookie-checkRegency’de intihar eden gence cenaze

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.