Remzi Gür özür diledi

Tüzük gereği iki dönem (4 yıl) başkanlık yaptığı için başkan olamayacak olan Remzi Gür, seçimlerden bir gün önce Efes II’de bir veda yemeği düzenledi. TBCCI önetim kurulunun katıldığı yemekte kısa bir konuşma yapan Gür, başkan olmadan önce TBCCI’a bir bina kazandırma vaadini yerine getiremediği için özür diledi. Gür, kurum için yeni bir yer kiralanacağını da sözlerine ekledi…

Yönetim Kurulu üyelerinden Ziya Akşahin de yaptığı konuşmada TBCCI’ın gelişmesine katkıda bulunduğu gerekçesiyle yönetim kurulu üyeleri ve eski başkanlara teşekkür ederek şunları söyledi:

“Aranızda TBCCI’ın kurucu üyesi olarak ben ve Haluk Ogan kaldık. TBCCI kurulduğu günden bu güne gelişti. En büyük ve en ciddi şirketler üyesi oldu. Bundan sonra gençler TBCCI’da aktif roller üslenerek eski üyelerin deneyimlerinden yararlanmalıdır.”

TBCCI’DA YENİ DÖNEM

Türk-İngiliz Sanayi ve Ticaret Odası’nın (Turkish-British Chamber of Commerce and Industry -TBCCI) Remzi Gür’Den boşalan koltuğa yine eski başkanlardan Dr. Harvey Marshall oturdu.

TBCCI Genel Kurulu 9 Aralık’ta yapıldı. Genel Kurul’da üyelerin saptadığı 24 yeni yönetim kurulu üyesi de Dr. Harvey Marshall’ı başkan, David Walker’ı (Spot Blue Overseas Property Ltd) İngiltere’den sorumlu Başkan Yardımcısı ve Ceyda Erem’i (CNR Uluslararası Fuarcılık AŞ.) de Türkiye’den sorumlu Başkan Yardımcısı seçti. Ragıp Balcıoğlu (Beko Plc) ise mali işlerden sorumlu üye oldu.

TBCCI’ın yeni yönetim kurulu alfabetik sıraya göre şöyle:

“Dr. Hüseyin Aslan (Invest in Turkey), Ragıp Balcıoğlu (Beko Plc), Osman Battal (Turkish Airlines Inc.), Martin Cliteheroe (Property Int. Plc.), Emma Edhem (Avukat), Ceyda Erem (CNR Uluslararası Fuarcılık AŞ.), Denis Gibson (DG Associates), Oktay Gökyıldırım (T.F.C. Confectionery Ltd.), Ravi Goonesena (Macrae&Co Ltd Solicitors), Remzi Gür (Gürmen Giyim San ve Tic. AŞ), Ece Gürsoy (Denton Wilde Sapte), Enver Kannur (Hurkan Sayman & Co Chartered Accountants), Kifaye Kaya (Kaya Turkish Law Consultant), Cafer Mahiroğlu (Calvin Tekstil), Dr. Harvey Marshall (Harvey Marshall), Haluk Ogan (Pefasus Trade Communication Ltd), Ömer Özdilek (TC Ziraat Bankası AŞ-Londra), Hüseyin Özer (Sofra Restaurant), Zoeb Raniwala (Logistic Plus UK Ltd), Fatih Şener (Sertrans), Itır Sökmen (Tulip Holidays), Kaan Tokat (Türkiye İş Bankası AŞ – Londra), Ahmet Üstünsürmeli (Occam Ltd Trading (Antepliler), David Walker (Spot Blue Overseas Property Ltd)”

İki ülkenin karşılıklı ticareti ve ticari iş fırsatlarını geliştirmek ve ülke içindeki yabancı sermaye olarak faaliyet gösteren şirketleri desteklemek amacıyla 29 yıl önce kurulan TBCCI, “2nd Floor, Bury House, 33 Bury Street, London
SW1Y 6AU” adresindeki ofisinde faaliyetini sürdürüyor.

FOTOĞRAF (Faruk Eskioğlu çekti): Türkiye, Gür’ü AK Parti lideri Tayyip Erdoğan’ın çocuklarını okutması ve Erdoğan ailesini Ekinlik’teki yazlığında misafir etmesiyle tanıdı.

827980cookie-checkRemzi Gür özür diledi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.