RenkArt’dan yıl sonu çocuk resim sergisi

Bir yıl süreyle sanat merkezindeki resim kurslarına katılan öğrencilerin yaptığı resimlerin sergilendiği açılışta ayrıca müzik gitar ve keman kurslarına devam eden öğrenciler de mini bir konser verdi.

6 Haziran Cumartesi günü RenkArt galerisinde düzenlenen açılışa resim kursuna katılan çocukların yanısıra öğretmenleri ve aileler de katıldı. Resim kursu öğretmeni Alper Taşçı, bir yıldan uzun bir süredir devam eden resim kurslarında öğrencilerle çok iyi vakit geçirdiklerini belirterek ailelere uzun bir süre çocuklarını hiç üşenmeden Pazar günleri kursa getirdikleri ve kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

RenkArt yönetim kurulu üyesi Erdoğan Küçük de bedensel gelişimleri kadar ruhsal gelişimleri için de önemli olan bu tür faaliyetlere katılımın önemine değinerek eylül ayında başlayacak yeni dönem kursları için de kayıtlarının da başladığını hatırlattı. Küçük, ayrıca halen var olan gitar, bağlama, keman, resim, fotoğraf ve yoga kurslarına ek olarak ailelerden ve çocuklardan gelecek taleplere göre kurs programlarını şekillendirebileceklerini ifade etti.

6 ile 11 yaş arası çocukların 50’nin üzerinde pastel, suluboya ve karakalem çalışmalarının yer aldığı sergideki resimler oldukça başarılıydı.

Açılışın ardından müzik öğretmeni Emre Kubilay eşliğinde keman ve gitar kursu öğrencileri katılımcılara enfes bir konser verdiler.

RenkArt’ın yeni dönem kursları hakkında bilgi almak ve kayıt olmak için [email protected] ya da 07958598761 numaralı telefonla iletişime geçebilirler.

823300cookie-checkRenkArt’dan yıl sonu çocuk resim sergisi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.