Renkart’ta ilk genel kurul…

Kurucu yönetim kurulu, üyeler ve konukların yer aldığı salonda, kurucu kurul başkanı Abdullah Nihat Yılmaz bir açış konuşması yaptı.


RenkArt’ın bir sanat merkezi olarak toplumsal gereksinimden doğduğunu belirtenYılmaz, şimdiye kadar gerçekleştirdikleri etkinliklerden daha çok ve daha anlamlı hedeflerinin bulunduğunu ve onları gerçekleştireceklerini de söyledi.


Toplumun etkinliklere pozitif tepki vermesinden ve yerel basının ilgi göstermesinden mutlu olduklarının da altını çizen kurucu başkan, üyelerinin ekonomik katkı ve fiili çalışmaları ile ilerlediklerini bildirdi.


Genel kurul gündemi daha sonra Semih Savaşal ile Feride Baycan’ın divana seçilmeleriyle devam etti.


Kurucu yönetim kurulu adına çalışma raporunu okuyan ve açıklayan kurucu yönetim kurulu üyesi Zeynel Can ise kısa zaman içinde gerçekleştirdikleri 12 etkinliğin analizini yaptı, nasıl kabül gördüğünü, nasıl değerlendirildini anlattı.


Campany olarak kurulduklarını ama şimdi charity hakkını da kazandırdıklarını belirten Zeynel Can, yapılanların yapılacak olanlara bir çeşit olumlu işaret olduğunu da bildirdi. Can, sponsörlerin adlarını saydı, katkılarına teşekkür etti Ve toplumu sanatla, sanatçıyla, sanatseverle buluşturma, yeni sanat insanlarını yetirtirme ve bir sanat-kültür bütünlüğüne ulaşma hedefini yineledi.


Çalışma ve mali raporun aklanmasından sonra yeni yönatimin seçimine geçildi. Ve yeni yönetim kurulu; Abdullah Nihat Yılmaz, Erdoğan Güçcük Hüseyin Kaplan, Kağan Güner, Kayahan Kara, Meryem Ülger, Murat Özkan (Genco), Müzeyyen Kaygısız, Sevil Kotan, Tuncay Akpınar ve Zeynel Can’dan oluştu.


Yönetim kurulu kendi görev bölüşümünü daha sonra yapacak.


FOTOĞRAF (Vehbi Koca): Genel Kurul’da basının desteğinden memnun olunduğu dile getirildi…

801580cookie-checkRenkart’ta ilk genel kurul…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.