Öğretmen adaylarına fırsat

İngiltere’de yaşayan ve üniversite mezunu olan Türklerin İngiltere’de öğretmenlik yapabilmesinin yollarının anlatılacağı seminer 20 Nisan’da yapılacak.


Dernek Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada “amacımız öğretmenliğe geri dönmek veya öğretmenliği meslek olarak seçmek isteyen üniversite mezunu insanlarımıza bu konuda var olan olanakları ve koşullarını anlatmaktır” denilerek; özellikle matematik, fen bilgisi ve bilgisayar öğretimi konusunda İngiltere’de öğretmen açığı bulunduğuna dikkat çekildi.


Yönetim Kurulu açıklamasında, öğretmen adaylarının bu olanaklar konusunda tecrübeli konuşmacılar tarafından verilecek bilgileri öğrenme ve sorular sorma fırsatı bulacağı da vurgulandı.


“İngiltere’de Öğretmen Olmanın Yolları” konulu seminer 20 Nisan, Çarşamba akşamı saat 18:30’da yapılacak. Kelami Dedezade, Füsun Dedezade, Dilek An ve Taşkın Baraç’ın konuşmacı olarak katılacağı toplantı 9- 15 Shacklewell Lane E8 adresinde bulunan Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Seminere katılmak isteyenler ile


daha geniş bilgi almak isteyenlerin [email protected] e-posta adresine veya 07832 209 177 numaralı telefona başvurabilecekleri belirtildi.

779720cookie-checkÖğretmen adaylarına fırsat

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.