Rezidans’ta FIWAL çayı

Bu çay davetinden elden edilen gelir DMEDD’e (Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği) bağışlandı.

Esra Bilgiç etkinlikte yaptığı konuşmada FIWAL’in geleneksel çayına evsahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu, FIWAL’in faaliyetleri yoluyla uluslararası dostluk, anlayış ve iletişime katkıda bulunmasının hayranlık uyandırdığını, ve bu çaydan elde edilen gelirin DMEDD’e bağışlandığını belirtti. Bu değerli katkıların faaliyet alanını genişleten DMEDD’in ülke genelinde eğitim ve sağlık alanlarında özellikle çocuk ve kadınlara yönelik başlattığı sosyal sorumluluk projelerine büyük katkısı olacağını sözlerine ekledi.

Bu tür bir etkinlik düzenledikleri için FIWAL ve Başkanı Hülya Koçu’ya ve değerli katkılarından ötürü katılımcılara teşekkür etti. FIWAL Başkanı Sayın Hülya Koçu ise her yıl bir sefaretin evsahipliğinde gerçekleştirdikleri geleneksel çaylarının bu yıl Türk Büyükelçiliği rezidansında yapılmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Uluslararası katılımcıların ağırlıkta olduğu FIWAL’in bu yılki çayına KKTC Londra Temsilcisi Sayın Oya Tuncalı, İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu Başkanı Jale Özer ve FIWAL’in geçmiş başkanları ile bir çok tanınmış iş kadını katıldı.

853370cookie-checkRezidans’ta FIWAL çayı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.