Rolling Stones Milano’yu salladı

gösterisi ile sahneye gelen Mick Jager dinleyicileri “Ciao İtalya, dünya şampiyonu” diye selamladı. Hemen ardında Keith Richards’la birlikte “Jumping back”i seslendirdi.

Milano’daki boğucu sıcağa karşın San Siro’yu dolduran Rolling Stones tutkunları, İtalya’nin dört bir köşesinden Çizme’deki bu tek konseri izlemek için gelmişti. “Jumping Jack”in, ardından grup”Brown sugar”, “Sympathy for the devil” gibi ünlü parçaları seslnedirdi. En son çıkardıkları albümde yer alan bazı parçalar da San Siro konserinde dinleyiciye ulaştı.

Mick Jagger iki saat boyunca 63 yaşına karşın büyük bir sahne performansıyla hem dans etti hem şarkı söyledi. Bir ara dinleyicilere seslenerek “Materazzi ve Del Piero’da burada bizimle” dedi. Ardından “Keith Richards ve Marco Materazzi’nin ortak bir sorunu var, ikisi de kafalarından yana dertliler” diye takıldı.

Del Piero ise “Ayağa kalkıp da dans edip sıçramayan Fransızdır!” diye seslenince 60 bin dinleyici San Siro stadyumunda dans etmeye başladı. İtalyanların bu coşkusuna Mick Jagger “Satışfaction”i seslendirerek noktayı koydu.

Gece yarısı San Siro stadının bulunduğu Lotto istsyonuna gelmesi beklenen metronun sakinleri Rolling Stones konserinden çıkanlardı. Milano dışından ve başka şehirleden konseri izlemeye gelenler ise araç ve motor trafiğinde beklemek zorunda kaldılar.

 

1132050cookie-checkRolling Stones Milano’yu salladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.