Rusların intikamı!

Polonya Büyükelçiliği’de görevli bir Müsteşar, elçilik binasının 100 metre yakınında kendisinden sigara isteyen iki Rus holigan tarafindan feci şekilde darp edildi.

Polonya Büyükelçiliği önünde pusuya yatan iki holigan, elçilik binası doğru yürüyen Müstaşar’a yanaşarak sigara istediler. Müsteşar’ın hayır demesi üzerine saldırıya geçerek Müsteşar’ı yumrukladilar, adrdindan da yere düşen Müsteşar’ı tekmeleyerek olay yerinden uzaklaştılar.Saldirganlar olay yerinden uzaklaşırken kanlar içinde yerde kalan Müsteşar’da, elçilik binasına kadar sürünerek yardım istedi.
 
Büyükelçilik yetkilileri tarafından hemen  hastaneye kaldırılan Müsteşar’ın durumunun ağır olduğu belirtiliyor.      
 
Saldırı olayına ilişkin bir açıklama yapan Polonya’nın Moskova Büyükelçisi Stefan Meller, Rusya’nın olayları çok abarttığını söyledi ve Polonyalı Müsteşar’a saldıran holiganların bir an önce yakalanmalarını istedi.

RUSYA NOTA VERMİŞTİ

Polonya’da, geçtiğimiz hafta 3 Rus diplomat cocuğu, 15 Polonyalı holiganın saldırısına uğradı. Diplomat çocuklarına yapılan saldırının ardından da Rus dışişleri Polonya hükümetine nota vermişti.

Rusya Devlet Başkanı Putin de, Rus diplomat çocuklarına yapılan saldırının sıradan bir gasp olayı olduğunu zannetmediğini ve Polonya hükümetinin saldırıyı ciddiye almasını gerektiğini söylemişti.

1112040cookie-checkRusların intikamı!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.