Safiye Soyman BTKD’nin yardım balosuna geliyor

27 Şubat gecesi gerçekleşecek olan balodan elde edilecek gelirin büyük bir kısmı Londra’da faaliyet gösteren hafta sonu Türk okullarının eğitim projelerine, bir kısmı da geçtiğimiz ay büyük bir depremle sarsılan Haiti depremzedelerine verilmek üzere Haiti Appeal’a bağışlanacak.

İngiltere’de faaliyet gösteren en aktif kadın kuruluşlarından Britanya Türk Kadınları Derneği’nin (BTKD) geleneksel olarak düzenlediği kuruluş yıldönümü balosunda sesi ve sahnesiyle ünlü Türk sanat müziği sanatçısı Safiye Soyman sahne alacak.

Daha önce Kalp Vakfı, Böbrek Vakfı, Kanser Araştırma Vakfı ve Mehmetçik Vakfı gibi çeşitli yardım kuruluşlarının balolarında sahne alan sanatçı Safiye Soyman geceye katılan konuklara muhteşem bir müzik ziyafeti çekecek. Yardım balosunda Safiye Soyman’a Devlet Sanatçısı ünvanını taşıyan kanun sanatçısı Tanju Durak eşlik edecek. Gecede ayrıca, gitarist Hakan ile genç sanatçılar Yasemin ve Cömert de sahne alacaklar.

BTKD adına açıklama yapan Başkan Servet Hassan yardım balosu hakkında şunları söyledi: “BTKD olarak bugüne kadar düzenlediğimiz etkinliklerin gelirini çeşitli yardım kuruluşlarına bağışladık. Derneğimiz bu yıl balo gelirini Londra’da faaliyet gösteren hafta sonu Türk okullarının eğitim projeleri ile Haiti Appeal arasında paylaştıracaktır. Bu yıl sekizincisini düzenleyeceğimiz kuruluş balomuza katılarak hem eğlenme hem de bu amaçlara yardım etme şansını bulabilirsiniz. Beş yıldızlı Jumeirah Carlton Tower’da düzenleyeceğimiz balonun konuklarımızın unutamayacağı bir gece olması için büyük bir titizlikle çalışıyoruz”.

27 Şubat, Cumartesi akşamı Jumeirah Carlton Tower Hotel’de gerçekleşecek olan baloya katılmak isteyenler bilet ve daha fazla bilgi icin [email protected] adresine yazabilir ya da 07788908803 – 07717790830 numaralı telefonları arayabilirler.

Canlı müzik, piyango çekilişi, açık arttırma ve sürprizlerle dolu yardım balosunun ücreti 85 sterlin olarak belirlendi.

829400cookie-checkSafiye Soyman BTKD’nin yardım balosuna geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.