Sağlıklı yaşam için pedal çevirin

Küresel ısınma’ dünyanın ekolojik dengesini olumsuz etkilerken, çevre bilincine sahip birey ve topluluklar artık attıkları her adıma dikkat etmeyi görev sayıyor. Kuruluşundan bu yana, ciddi çevre sorunlarına yol açan ‘trafik’ konusunda özenli çalışmalar yürüten İSPARK, sosyal sorumluluk kapsamında gelecek nesillerin sağlıklı bir çevrede hayata merhaba demesine katkı sağlamayı hedefliyor

İstanbul’da bisiklet severlerin bisikletlerini güvenle park edebilecekleri parkların sayısı giderek artıyor. İSPARK, tüm dünyada düzenlenen ‘CAR FREE DAY – Otomobilsiz Gün’ etkinlikleri kapsamında; çevre bilincini geliştirmek, kent içi ulaşımda ekolojik, ekonomik, psikolojik ve doğal yaşama en uygun olan bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla 5 otoparkında bisiklet park alanları açtı. Çalışmalarını devam ettiren İSPARK, kent genelinde 21 bisiklet parkını da İstanbulluların hizmetine sundu.

Kentte halen 26 noktadaki 44 ünitede Bisiklet Parklar mevcut. İSPARK özellikle kısa mesafelerde otomobile binmek yerine sağlıklı bir yaşam için İstanbulluları pedal çevirmeye teşvik ediyor.

İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci ‘’Sürdürülebilir sosyal sorumluluk çalışmaları yaparak daha yaşanılabilir bir kent için Bisiklet Parkları vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hep birlikte gelecek nesillerin sağlıklı bir çevrede yaşamasına katkı sağlamak durumundayız ‘’ dedi.

Kurumsal sosyal sorumluluk çerçevesinde insanları bisiklet kullanmaya özendirilip, çevre kirliliği ve trafik keşmekeşinin önüne geçerek daha yaşanılır daha temiz bir çevre için İSPARK ‘ın hayata geçirdiği kent genelindeki Bisiklet Parklar:

BOSTANCI AÇIK
KARTAL İDO
KADIKÖY AÇIK
BOSTANCI GÜNAYDIN
ÜSKÜDAR KATOTOPARKI
ÜSKÜDAR TANZİM
KADIKÖY NİKAH DAİRESİ
KADIKÖY YENİ SALI PAZARI
KARTAL DRAGOS İBB.TESİS ÖNÜ
KALAMIŞ TURİNG
BOSTANCI CEP
MALTEPE İDO
MERTER P+R
YENİKAPI İDO
EMİNÖNÜ İDO
BEŞİKTAŞ İDO
ORTAKÖY İDO
GALATASARAY ÜNV.ÖNÜ
KABATAŞ İDO
BEŞİKTAŞ İNÖNÜ STADI ÖNÜ
KARAKÖY İDO
İNCİRLİ METROBÜS
FLORYA GÜNEŞLİ 1
BAKIRKÖY
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE YANI
TOPKAPI TRAFİK EĞİTİM PAR

744570cookie-checkSağlıklı yaşam için pedal çevirin

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.