Sanat, finans ile buluştu

1990 yılında Londra’daki Turk bankacılar tarafindan kurulan Turkish Banker’s Association (TBA ), yeni bir organizasyon daha gerçekleştirdi.


Amerika ve  Avrupa başta olmak üzere şehir resimlerini farklı bir boyutta yapan sanatçının en fazla dikkati çeken tabloları Ayasofya Camilerinin bulunduğu tablolar oldu. (www.andyburgessart.com)


TBA in düzenlediği bu organizasyona Büyülelçilikten Ekonomi Başmüşaviri Aziz Doğan, Ticaret Başmüşaviri Ömür Kızılarslan, İş Bankası Müdüru Kazım Işıklı, TBA Yönetim Kurulundan TCMB temsilcisi Hakkı Arslan, Türkish Bank dan Çigdem Beyköylü, Deutche Bankdan Kemal Şahin, Bloombergden Nuran Akdemir, İs Bankasından Sanem Teoman, Bank of Englan dan Tanju Yorulmaz ,  TBA kurucularında İzzet Sümer ve ressam Elvan Erdil katıldılar.


Bond Street de bulunan galeride sanatçı Andrew Burgess ile sanatı ve tabloları üzerine konuşan bankacılar,  City deki yoğun tempolarından birazda olsa uzaklaşıp sanat ağırlıklı bir akşam geçirdiler.


İngiltere’de Türk bankacılarını ve Türkiye’yi profesyonel şekilde temsil etmeyi amaçlayan TBA’in etkinliklerine ilişkin olarak daha fazla bilgi almak isteyenler www.TurkishBankers.org web sitesini ziyaret edebilir, [email protected] adresine yazabilir.

785940cookie-checkSanat, finans ile buluştu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.