Sanat yaz okulu başlıyor

15 ve 16 yaş gurubuna yönelik olacak yaz okulunda gençlerin sanatla buluşması ve üniversite yaşamı ile tanışıp portofilyolarını zenginleştirmelerine fırsat tanınacak.


Proje koordinatörü Mahmut Kunter ‘Londra üniversitesi Türkçe konuşan gençlere yönelik ilk kez böyle bir etkinlik düzenliyor. Bir hafta boyunca gençlere edebiyat, sanat ve müzik alanlarında olanaklar sunulacak. Dans, tiyatro, fotoğraf, kısa filmler, gazete ve radyoda yayınlamak için kısa öykü ve şiirlerin yer alacağı yaz okulunda, bu çalışmalar 17 Temmuz 2004 günü ailelerle halka sunulacak’ dedi.


Gençler, yaz okulu süresinde tanınmış sanatçılar, üniversite öğrencileri ve mezunları ile birlikte çalışacaklar. Sedat Sarıcı, Sevim Metin, Enver Gürsev, Aydın Mehmet Ali, Leon Cole, Minna Kantonen, Gürdal Yüce, Zeynep Karakaş ve Suzan Sarıcı projeye katılacak yazar ve sanatçılar arasında. Kontagious Hip Hop grubundan Koray Fuat da gençlere yardımcı olmak için yaz okuluna gelecek.


Üniversite öğretim görevlileri de gençlere üniversite yaşamı ve değişik bölümleri hakkında bilgi verecek.


Siz de yaz okuluna katılmak istiyorsanız Mahmut Kunter’i 020 7320 3439 veya 07743 320 324 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz.

674700cookie-checkSanat yaz okulu başlıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.