Sarı Kanarya Daum’la resmen kucaklaştı

Kulübün internet sitesinde, bu akşam başlayan yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili yer alan haberde Alman teknik adam için, ”yeni teknik direktörümüz Christoph Daum” ifadeleri kullanılarak, Daum’un fotoğrafları yayınlandı.

Fenerbahçe Kulübü, Daum ile anlaşmasına ve yeni sezon için planlama yapmasına rağmen, geçen sezon takımın başında bulunan İspanyol Luis Aragones ile sözleşmesini feshedemediği için, herhangi bir açıklama yapamamıştı.

Sarı-lacivertli kulüp Daum’un teknik ekibinde yer alan isimleri de açıkladı.

Kondisyoner Roland Koch’un yanı sıra teknik kadroda yardımcı antrenör Ayhan Tumani, kaleci antrenörü Holger Gehrke ve doktor Ertuğrul Karanlık yer alıyor.

Samandıra Tesisleri’nde futbolcularla tek tek konuşan Alman teknik adam, sarı-lacivertli takımda daha önce de görev yaptığını anımsatarak, ”Ama geriye bakmak istemiyorum, ileriye bakmalıyız” dedi.

”Burası hepimizin evi” diyen Christoph Daum’un, ”Burada hep birlikteyiz. Bunu böyle kabul edin. Üzerinizdeki formanın hakkını vereceksiniz. Ben yaptırdığım çalışmalarda her zaman için sizden daha fazlasını isteyeceğim. Bunu belli bir zaman sonra siz de isteyeceksiniz. İlk 2 hafta İstanbul’da çalışacağız. Daha sonra Avrupa’da kamp yapacağız” diye konuştuğu bildirildi.

Fenerbahçeli futbolcular yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın laktat testinden geçecek.

Dereağzı Tesisleri’nde sabah iki grup halinde teste tabi tutulacak sarı-lacivertli ekip akşam da Samandıra Kamp Merkezi’nde çalışmalarını sürdürecek.

Sarı-lacivertli ekibin bu akşam gerçekleştirdiği sezonun ilk antrenmanının 1,5 saat sürdüğü, çalışmada koşu ve esneme hareketlerinin ardından kontrollü pas ve çift kale maç yapıldığı ifade edildi.

Fenerbahçe ile sözleşme imzaladıktan sonra operasyon geçiren yeni transfer Özer Hurmacı’nın çalışmayı saha kenarından takip ettiği, Alex, Deivid, Roberto Carlos, Güiza ve kaleci Mert dışındaki bütün oyuncuların çalışmaya katıldıkları bildirildi.

724680cookie-checkSarı Kanarya Daum’la resmen kucaklaştı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.