Sarah Palin’in saçlarına taktılar

Binlerce sorun arasından Palin’in dökülen saçlarının öne fırlaması Amerikan siyasetine renk kattı. Bu arada kadın kelliğine “Alopecia” adı verildiği de basın bu sözcüğü sık sık tekrarladığı için herkes tarafından kolayca ve hemen öğrenildi.

Geçen seçimlerde ABD Başkan Yardımcılığı’na Cumhuriyetçi Parti’den aday olan, bu nedenle Alaska Valiliği görevinden istifa eden, yakın zamanlarda sağcı ve dindar Tea Party –Çay Partisi Hareketi’nde beklenemeyen çıkışlar yaparak kamuoyunu meşgul eden Sarah Palin yine yapacağını yaptı. Son olarak FOX Tv’de canlı yayına çıkan Palin’in peruk takması bir anda ortalığı karıştırdı. Modacısından kuaförüne, güzellik uzmanından estetikçisine kadar herkesten görüş almaya kalkışan Amerikan magazin basını, bir anda kamuoyunun gündemini böylece oluşturdu.

Bu haberlere karşın Sarah Palin’den bir açıklama gelmedi, ancak Palin’in hakkında yaratılan haberlerden memnun göründüğü fısıldanan bir başka haber olarak ortaya çıktı.

Öte yandan Sarah Palin’in “Alaska’nın Coğrafik Keşfi” adlı bir programda sunucu olmak üzere bir yapımcı firmayla bölüm başına 1.5 milyon Dolar karşılığında anlaşmaya hazırlandığı haberleri de onun kellik haberleri dillerde dolaşırken, ortaya atıldı.

Amerikan kamuoyunun Sarah Palin’den vaz geçmeyeceği, onun attığı her adımı dikkatle izleyceği de bu son iki gelişme karşısında belli oldu

1501530cookie-checkSarah Palin’in saçlarına taktılar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.