Sayıyı tutturamayınca fahişeliği bıraktı

Üniversiteden terk olup hayata atılan 25 yaşındaki Markus, bu mesleğe iki ay evvel başlamıştı. Markus’un bugüne değin müşteri olarak hizmet verdiği kadınların sayısı 10’u geçmedi.

“Damgalı KadınlarYatağı” isimli bir genelevin ilk erkek jigolo fahişesinin işten ayrılması üzerine işyerinin sahipleri karı koca, Jim ve Bobbi Davis’ler, derhal Markus yerine başka bir erkeği istihdam etti. 30 yaşlarındaki yeni erkek fahişe işine başladı.

Las Vegas’a 200 kilometre uzaklıktaki geneleve bu “önemli gelişmeler” için giden Nevadalı gazeteci Henry Brean’ın “Las Vegas Review-Journal” gazetesinde yer alan özel haberine göre, Markus’un geri gelmesini mama Bobbi ve kocası Jim istiyorlar.

Takma adıyla çalışan Markus’un bu işten sıkılmış olabileceği yorumunda bulunan genelev patronları, ondan haber almadıklarını, ancak Güney Kaliforniya’da bulunan seks filmi yapımcılarının kapısını çalmış olacağını ileri sürdüler.

Geçtiğimiz ay başında, The New York Post gazetesinde çalışan kadın muhabir Mandy Stadtmiller’in Markus işe alınır alınmaz ilk müşterisi olarak oraya gittiği, birlikte başbaşa geçirdikleri zamanı röportaj olarak gazetesine yazdığı biliniyor. Ancak gazetesi Mandy, Markus’la yatağa girmediklerini röportajında açıklamıştı. O zamandan beri ünü ABD’nin kayıtlı, sicilli ilk erkek fahişesi olarak bilinen Markus’un meslekteki başarısızlığı hayranlarını çok üzdü.

1502050cookie-checkSayıyı tutturamayınca fahişeliği bıraktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.