Seçim kütükleri için son gün: 13 Mart

İngiltere’deki Türk, Kürt ve Kıbrıslı Türklerin siyasi güç olarak, içinde yaşadığı toplumda kendini göstermesi için oluşturulan Seçim Platformu, 4 Mayıs 2006’daki yerel seçimlere hazırlık toplantısını geçen hafta sonu DAY MER’de yaptı.


Yoğun ilgi gösterilen toplantıya İşçi Partisi Belediye Meclis Üyesi Nilgün Canver, Dilek Doğuş, Hackney bölgesi adayları Feryal Demirci, Deniz Oğuzkanlı, Gülay İçöz, Respect Haringey adayı Tekin Kartal, Hackney Adayı Aslı Demirel, DAY MER Başkanı Ahmet Sezgin, Halkevi Başkanı İbrahim Doğuş, avukat Serpil Ersan, FED BİR Başkanı Arzu Peşmen, Haringey Esnaf Derneği Başkanı Şefik Mehmet, Cemevi yöneticisi Mehmet Topal ile DAY MER üyeleri katıldı.


DAY MER Başkanı Sezgin’in başkanlık yaptığı toplantıda seçmen kütüklerine yazılmak için 13 Mart’ın son gün olduğu vurgulanarak toplum üyelerinin kütüklere yazılmalarının önemine değinildi. Toplantıda 4 Mayıs seçimlerine toplum üyelerinin katılımını sağlamak için basının da desteği ile gerekli duyuruların yapılması kararlaştırıldı.


Toplantıda ayrıca bir sonraki toplantının 26 Şubat günü KOMKAR’da yapılması da kararlaştırıldı.


FOTOĞRAF: Seçim Platformu’na katılan sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve bazı belediye meclisi adayları…

787860cookie-checkSeçim kütükleri için son gün: 13 Mart

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.