Seçimler ve hile

Hükümet yolsuzluğunu yerel seçimlerde halk oyu ile onattı. Biz millet olarak kazıklanmayı çok sevmişiz. Bu durumda millet olarak bizi kazıklayanlara herhalde şükran borcumuz var. Adamlar ne güzel kazıklıyorlar diyerek oyumuzu götürüp onlara veriyoruz! Görüldüğü gibi hükümete ses çıkarma hakkımızda yüzde kırk besin oyuyla elimizden alınmış! Herhalde her millet layık olduğu biçimde yönetilmekte!!! Ne dersiniz? Doğrusu ben şaşkınım! Bu kadar yolsuzluk üzerine bu kadar oy almalarına anlam veremiyorum.

O yüzden yüzde kırk beş oyun kaynağını sorgulamak gerekiyor.

Türbanlı bir kadın Oy avında suçüstü yakalanmış. Kim ne derse desin, görüntülü kayıtlarla, İKİ oy pusulasına, AKP’nin Mührünü bastığını itiraf etmesi kayıtlara geçmiş. Seçimlerle ilgili çok sayıda hile ya da dalavere ortaya dökülmüş. Yaptıkları hırsızlık saklanamaz bir gerçeklik olarak karşımızda duruyor. Kimi suçüstü yakalanmış kimi de hiç yakalanmamış! Ama kırk il de elektrikler aniden kesilmiş!!! Dualarla iman gücü ile yine AKP seçimleri kazanmış.

Elektrik kesilmelerine gerekçeler ise çok komik: Kırk il de aynı anda Kediler trafolara girmiş. Ne örgütlü hayvanlarmış! Kediler AKP lehine örgütlenmiş militanlarmış! Demek ki bu AKP’liler öyle örgütçülermiş ki kimsenin aklına gelmeyen yöntemleri kullanmışlar: kediler dahi aynı anda trafoya sokabiliyorlar! Bravo adamlara! “Yetenek Sizsiniz” programına katılarak o yeteneklerini sergileseler iyi olur. Hiç olmazsa halk da bu yetenekleri yakından tanıma imkânini bulur.

Söze gerek kalmayacak şekilde yakalanmış ve itiraf da bulunmuş. Bu kadın o büyüklerine göre daha “erdemli” bir tutum sergilemiş. Yaptıklarını savunmuş. Büyükleri de suçüstünde yakalanmalarına rağmen montaj diyerek halkı kandırmaya çalışmışlar! Halk kanmış mı? Evet de denebilir hayır da. İki ucu da açık! Görüldüğü gibi bunlar çarşafa bürünmüş hırsızlar. Demek ki yıllardır TÜRBAN TÜRBAN demelerinin altında yatan yaptıklarını kimse görmesin meselesiymiş. Bu siyasi hırsızların Büyüğü de küçüğü de aynı dereden sel olup akıp gelmişler!!! Aynı şekilde halk iradesine hile yapmakta sakınca görmüyorlar.

Bunlar halkın Umutlarını çalmakla kalmıyorlar insanların geleceklerini de ellerinden alıyorlar. Herhalde yaptıkları hırsızlığı af ettirmek için evlerine gittiklerinde üzerine iki rekat namaz kılarak günahlarından arınırlar! “Allahım ne yaptımsa senin içi yaptım” diyerek bir de Hamdolsun da güzellemesi yaparlar. Cennetten bir köşe kaparak yollarına devam eder.

______________________________

[email protected]

1561920cookie-checkSeçimler ve hile

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.