Seks partisine gazeteci sızınca…

Dün yüksek güvenlik önlemleri altında düzenlenen partiye, İngiliz gazetesi Sunday Mirror muhabirleri de güvenlik görevlisi kılığında sızdı.


Sadece aristokrat, politikacı ve avukat gibi elit kesime dahil olanların üyeliğine izin verilen gizli Fever Club’ın partisine yaklaşık 300 kişi, adam başı 150 sterlin (380 YTL) ödeyerek katıldı. 15 milyon sterlinlik dev bir malikanede yapılan seks partisinde herkes birbirinin gözleri önünde çırılçıplak cinsel ilişkiye girerken, içerideki 6 metreye 4 metrelik dev yatak da muhabirlerin kamerasına takıldı.
     
ANDREW’IN KADIN KORUMASI DA KATILDI


Partinin organizatörlüğünü emlak zengini Jonathan Friedman ve sağcı politikacı David Russel Walters’ın yaptığı öğrenildi. Güvenlik gereği, katılımcıların listedeki fotoğraflarla karşılaştırılarak içeri alındığı partiye girişte yoğun üst aramaları yapıldı. Bu sırada bulunan 4 adet Viagra hapına el konuldu.


York Dükü Prens Andrew’in kadın koruması Sarah Cox’un da ücretsiz giriş karşılığında kapıda bir süre güvenlik görevlisi olarak çalışması, daha sonra da çırılçıplak soyunarak dev yatakta sevişmesi ‘skandal’ olarak yorumlandı.

779200cookie-checkSeks partisine gazeteci sızınca…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.