Selinli Matildalar’ın, Çin seferi…

Avustralya Bayan Milli Futbol Takımı Matilda, Çin seferine çıktı. Takımın yeni antrenörü Tom Sermanni, 18 genç oyuncudan oluşan Matilda takımına, Melbournelu futbolcu Selin Kurulay’I da seçti. Takımın yarısı 21 yaş ve altındaki oyunculardan oluşuyor.

Oyuncuların 11’inin geçen yılki olimpiyat takımı oyuncuları olduğu, ekibe Amy Taylor, Kathryn Gill, Lana Harch, Alicia Ferguson ve Kate McShea’nin de katıldığı bildirildi.

Avustralya’ya sadece iki hafta önce gelen Sermanni, turnuvanın, oyuncuların tecrübelerini artırmasına katkı sağlayacağını, göreve yeni başladığı için oyuncuları tek tek inceleme fırsatı olmadığını söyledi.

DÜNYA 15’NCİSİ

Takımın uluslararası tecrübeye sahip oyuncular ve yeni seçilen ve hiç tecrübesi olmayan oyuncuların karması olduğunu kaydeden yeni antrenör, oyuncuların birlikte oynama ve antreman yapma olanaklarının da sınırlı olduğunu kaydetti.

Dünya 15’incisi olan Matilda takımı dünya 6’ncısı Çin ile 25 Ocak Salı akşamı dostluk maçı için karşı karşıya geldi.

Matildalar, Cuma akşamı turnuvanın açılış maçını Almanya ile oynayacak. Turnuvaya dünya birincisi Almanya’dan başka Çin ve Rusya takımları da katılıyor.

Matilda takım kadrosu şu oyunculardan oluşuyor: Cheryl Salisbury (kaptan), Joanne Peters (kaptan yardımcısı), Melissa Barbieri, Kim Carroll, Rhian Davies, Lisa De Vanna, Alicia Ferguson, Gillian Foster, Heather Garriock, Kathryn Gill, Lana Harch, Cassandra Kell, Selin Kuralay, Collette McCallum, Kate McShea, Karla Reuter, Sally Shipard, Amy Taylor.

1098180cookie-checkSelinli Matildalar’ın, Çin seferi…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.