Sepetten çıplak dansöz çıktı

Dansözün geldiği sırada, Hernandez’in özel ofisinde bulunup bu tuzağa tanık olan iki seçmenin ifadeleri ise belediye başkanı adayını kurtardı.

Latino asıllı Amerikan siyasetçisi, 59 yaşında olan Hernandez, iki seçmeniyle ofisinde önceki gün görüşme yaparken birden ofis kapısı açılıp içeriye oryantal dansöz sepetiyle getirilmiş bir çıplak kadın bırakıldı. Sepeti getirenler derhal olay yerinden uzaklaşmıştı. Dansöz olduğu dansından anlaşılan çıplak kadın sepetten çıkıp kıvrak nâmeler eşliğinde dansa başladı, bunun üzerine oradan uzaklaşan seçmenler Hernandez’le dansözü başbaşa bıraktı.

Bir yandan gizli kamerayla çekim yapılmakta olduğunu bir süre anlayamayan Hernandez, kapısına kadar getirilmiş hediyeye nezaketen biraz ilgi gösterdi, ancak sonradan durumun farkına vardı. Polisi derhal arayarak durumu haberdar eden belediye başkan adayına, dansözü gönderen saftaron rakibi şantaj yapmak savıyla sorguya çekildi, hakkında mahkeme açılması için dosya hazırlandı. Zira dansözün seksi dansı bittikten sonra ardından Hernandez’e kimliğini açıklamayan birisi telefon açıp, ¨Video kayıtları şimdi elimizde, şapa oturdun, başkanlık yarışını bırak, yoksa fena olur¨ diye tehdit etmiş bulunuyordu.

1536300cookie-checkSepetten çıplak dansöz çıktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.