Sercan Yıldırım bitti!

Genç futbolcunun dünkü, “Artık belirsizlikten sıkıldım. Gidecek miyim, kalacak mıyım belli olsun. Birçok takımdan teklif almak gurur verici. Ama artık futbola konsantre olmak istiyorum” isyanının ardından F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası masaya oturdu.

Yıldırım, son teklifleri olan “4 milyon Euro+bir futbolcu” paketinde parayı 4.5 milyon Euro’ya çıkarıp Yazıcı’ya “Biz elimizden geleni yapıyoruz. Siz de yardımcı olun” dedi. Yazıcı, teklife sıcak baktığını belirtip yönetim kurulundan arkadaşlarıyla görüşmek için süre istedi.

FENERCELL’DEN DUYURULACAK

Yönetimden yeşil ışık alan Yazıcı’nın telefon trafiğinde Sercan’ın babası Kenan Yıldırım’ı da arayarak “Oğlunu Fenerbahçe’ye verdim” dediği öğrenildi. Ancak bu bilginin medyaya sızmasının ardından bir TV kanalına canlı bağlanan Yazıcı “Görüşmeler sürüyor. Henüz kimseyle anlaşmadık” açıklamasını yaptı.

Yazıcı’nın “Sercan’a birçok kulüpten teklif var ama daha biten bir şey yok” açıklamasını “Fenerbahçe resmen duyurmadan biz açıklamış olmayalım” düşüncesinden hareketle yaptığı ve Aziz Yıldırım’ın olası tepkisinden çekindiği öne sürüldü. Fenerbahçe’nin hafta sonuna kadar transferi Fenercell’den duyurarak resmiyet kazandıracağı iddia edildi.

Kaynak: Sabah Gazetesi

724610cookie-checkSercan Yıldırım bitti!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.