‘Sesim güzel’ diyenlere de gece

Açıklamada şöyle denildi:

“Türkülerin unutulmaz tadını hepberaber paylaşmak ve birbirinden farklı güzel seslerin, yüreklerin sahne alacağı bu eğlenceli akşamda yerinizi ayırtmayı unutmayın!

Açık Mikrofon adından da anlaşıldığı üzere herkese; yüreğinin sevincini, sızısını türkülere nakşedip dostlarla paylaşmak isteyen,` banyoda sesim çok güzel ama topluluk karşısında söyleyemem` diyen tüm dostları 15 temmuz akşamı saat 8.00 de Mostra da bekliyor.

Ayrıca geçen programda güzel sesleriyle akşama renk veren yüreği güzel katılımcılarımıza teşekkür ediyor ve tekrar buluşmak üzere Açık Mikrofon’a davet ediyoruz.

`Açık Mikrofon` sahne de olmanın stress, gerilim yaratmadığı tek konser alanı, bizbize, dostlar arasında, aile ortamında gönlümüzce eğlenip, banyodaymışcasına türküler çığırabileceğimiz tek meydan ! Gelin hep beraber anımızın tadını çıkaralım, felekten bir gece daha çalalım.

Unutmadan ekleyelim; ‘Yok ben türkü söylemem’ diyen dostlara duyuralım, aklınızda var olan beğendiğiniz fıkralar öyküler, komik olaylar varsa; Açık Mikrofon Tam size göre bir yer. Haydi alın mikrofonu elinize bizde kıssadan hisse kulak kabartalım sesinize…”

Mostra Café
86 Stoke Newington High Street
N16 7 PA
02072498582
07958 59 87 61

837950cookie-check‘Sesim güzel’ diyenlere de gece

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.