‘Sevgililer Günü’nde lokantada seks bedava

Tuvalette seks olanağı veren lokantaların tamamında masaların günler öncesinden tutulduğu, bazı lokantalarda ise yer bulmak sıkıntısı nedeniyle karaborsanın başladığı öğrenildi.

Bu arada, daha önceden rezervasyon yaparak yer ayırtmış bulunan kimi sevgililer, yerlerini başkalarına devrederek kâr elde etmekte sakınca görmüyorlar.

Lokantalarda sekse ayrılmış tuvaletler âşık çiftin cinsel birleşmesi düşünülerek yeniden dekore edildi. Bu amaçla dizayn edilmiş tuvaletin bir duvarında küçük bir yatak bulunuyor ve sevgililerin birleşme öncesinde ve sonrasında acil gereksinmelerine yetecek kadar malzeme hazırda tutuluyor. Bu malzemeler arasında sperm öldürücü sıvılar, her cinsten prezervatif, bazı özel kremler, havlu, vibratör, mum ve koku veren müstahzârlar da bulunuyor.

En az 200 ile 600 Dolara kadar değişen fiyatlar içinde yemek mönüsü sunan bu lokantaların, eğer sevgililer yemek arasında sevişmek isterlerse kaçamak yapacakları tuvaletlere özel dekor uygulamaları bu fiyatlara dahil tutulmadı. Ancak, âşıkların tuvalet çıkışında temizlik görevlisine en azından 50 Dolar bahşiş-tip bırakması ricası da yapılıyor.

Geçen yıl Kanada’da başlayan bu uygulamanın ABD’de de hızla yayılması, muhafazakâr ve dinci kesimleri fazlasıyla rahatsız etti. 14 Şubat Valentines-Sevgililer Günü öncesinde vaaz veren bazı Amerikan Evangelist kiliselerinde, bu türden iş yapan lokantalarda fuhuşun başlaması “kıyamet âlameti” olarak gösterildi ve halkın bu ahlaksızlıktan uzak durması istendi.

İLGİLİ YAZI: Sevgililer Günü nasıl doğdu?

1499820cookie-check‘Sevgililer Günü’nde lokantada seks bedava

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.