Sevigen görevlerinden istifa etti

Sevigen, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, ”bir süreden beri sistemli bir şekilde kendisi üzerinden çirkin iftiralarla karalama kampanyasının devam ettiğini” söyledi.

”Kasetler var dediler, kasetleri ortaya çıkaramadılar” diyen Sevigen, ”Hiç bir konuda şimdiye kadar ispat edilmiş bir şey yok ama nedense bu karalama kampanyası devam etti” dedi.
Sevigen, ”Hakkımda ortaya atılan iddiaların hiç birisi doğru değil” diye konuştu.

Mehmet Sevigen, ”Genel başkanımı, partimi, birlikte çalıştığım arkadaşlarımı korumak için, olarak bana yapılan haksızlıkların hukuksal hesabını yargıda sormak ve bütün yapılan yargısız infazın hesabını sormak için partideki görevlerimden ayrılıyorum” dedi. 

Sevigen, ”Kampanyayı başlatıp, şimdiye kadar değişik iddialarla sürdüren gazetenin en üst katında görev yapan yöneticisinin Bakırköy Belediyesi konusundaki talebini karşılayamadığım için bütün bu bedelleri ödediğim şu anda üzgün olmadığımı ifade ediyorum” diye konuştu.

Mehmet Sevigen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile ilgili olarak da, ”Baykal’ın yanında iğne deliği kadar yetim hakkı yediğiniz zaman yaşamanız mümkün değildir.  Bu bakımdan ben o derece kendimden eminim” dedi.

1188730cookie-checkSevigen görevlerinden istifa etti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.