Sevilen turizmci yeni yıl gecesi vefat etti

Bülent Özer’in eşi Naciye Özer, gözyaşları içinde eşinin son anını, “Sakin bir yeni yıl geçirdik. İçkili değildi. Yattıktan sonra rahatsızlandı ve nefes alamadığını söyledi. Kollarımın arasında yaşamını yitirdi…”


Eşinin son 5 gününü grip olarak geçirdiğini belirten yaslı kadın, “Doktora gitmeyi ihmat ederdi. Buradan toplumumuza seslenmek istiyorum. Ne olursa olsun lütfen doktora gitmeyi ihmal etmeyiniz…” dedi.


Naciye Özer, eşinin Haziran’da doğması beklenen üçüncü torununu göremeden yaşamını yitirdiğini belirterek, “Centilmenliği ve kibarlığıyla tanınırdı. Herkese iyilik yapmayı severdi. Acımız çok büyük” diye konuştu.


1972’de Londra’ya yerleşen Özer’in iki kızı ve iki torunu bulunuyor. Özer’in cenazesi Çarşamba öğleyin Süleymani’de kılınan namaz sonrasında toprağa verilmek üzere memleketi olan İzmir Karşıyaka’ya gönderildi.


***


Osman Battal (THY UK ve İrlanda Temsilcisi): Sevdiğimiz bir abimizdi. Allah gain gain rahmet eylesin. Yakınlarına başsağlığı dileriz…


Kadri Sökmen (Tulip Holidays): Turizm sektörüne emeği olan çok iyi bir dostumuzdu. Çalışkanlığı ile örnek bir arkadaşımızdı. Çok üzgünüz…


Kazım Akkuş (Efes II): Genç yaşta yitirdiğimiz için çok üzgünüm. Üzüntümü sözle tarif edemem. Allah rahmet eylesin. Acılı ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum.


İlhami Özbay (Bosporus Holidays): Bülent 80’li yıllarda Bosporus Holidays’de turizm sektöründe çalışmaya başlamıştı. 5 yıl sonra da kendi işi Alternatif Holidays’i kurarak bugüne kadar başarılı bir turizmci olarak Türkiye turizmine hizmet etmeyi sürdürdü. Genç yaşta vefatı hepimizi ve turizm camiasını üzdü. Ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum…


Mehmet Ali Dikerdem (Middlesex University’sinde Öğretim Üyesi): 2006 yazında Middlesex University’sinde Mehmet Ali Birant’ın da katıldığı Türkiyeyi yazmak konferansına maddi katkıda bulunmuştu. Toplumsal çalışmalara duyarlı yardım sever birisiydi. Genç ölümü hepimizi üzdü. Sevenlerin başı sağolsun…


Nilgün Canver (Labour Friends of Turkey Başkanı ve Haringey Belediyesi Meclis Üyesi):  Türkiye’nin İşçi Partili Dostları Grubunun kurucularından, sevgili arkadaşımız  işadamı Bülent Özer’in ani vefatını büyük üzüntüyle öğrendik. 2 yıl önce kurulan Lobi grubumuzun kurucularından ve desteğini her zaman bize gösteren Bülent Özer’i hayatının en verimli çağında, ailesi, topluma ve Türk turizmine en yararlı olup,  hizmet edeceği yaşında kaybettik. Başta kederli eşi ,ailesi ve  dostlarına başsağlığı, merhum arkadaşımıza da tanrıdan rahmetler diliyoruz. Ruhu şad olsun. Üzüntümüz sonsuzdur.

820030cookie-checkSevilen turizmci yeni yıl gecesi vefat etti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.