Sezen Aksu’nun Londra konseri 5 Ekim’de

Konser organizasyonundan verilen bilgiye göre, Sezen Aksu’nun 5 Ekim Cumartesi akşamı sahne alacağı Londra’nın ünlü salonu Royal Albert Hall’da 1976 yılında Zeki Müren de konser vermişti.

Aksu, muhteşem mimari yapısı ve yuvarlak oturma düzeni ile 5 bin kişi kapasiteli Royal Albert Hall’da ardarda 3 konser veren ender sanatçılardan biri olacak.

Adını, Büyük Britanya Kraliçesi Queen Victoria’nın eşi Prince Albert’ten alan ve 1871 yılında açılan salon bugüne kadar, dünya çapında ünlü, Frank Sinatra, The Beatles, Elton John, Adele ve Jay Z gibi ünlü sanatçılara evsahipliği yaptı.

Sezen Aksu’nun daha önceki Londra konserini de Kazum organize etmişti

AKSU’NUN MÜZİK HAYATINDA 38. YILI

Sezen Aksu yaz süresince Açık Hava Tiyatrosunda yapılan konserlerinde toplam 30 bin seyirciye seslendi. İstanbul’da bukadar çok konser veren tek sanatçı olmasının yanı sıra 38 yıllık kariyeri boyunca Türk Popüler Müziğinin şekillenmesine büyük katkıları oldu. Çok sık şekilde sosyal ve çevresel konularla ilgili çalışmaları olan sanatçı, Cumartesi Anneleri, Hasan Keyf bunlardan bazılarıdır. Birçok konserinde, Türkiye’nin farklı kültürlere sahip olmasının ve birarada yaşamasının güzelliğinden bahseden sanatçı Harbiye Açık Hava Tiyatrosundaki son gösterisinde de Gezi Parkına ithafen özel olarak dekore edilen büyük bir bina modelinin önünde dinleyicilerine seslendi ve Gezi Parkı özgürlük ve demokrasi direnişçilerine desteğini dile getirdi.

Türkiye nin Kültürel mozaiğini yansıtmak amacı ile 2002 yılında TÜRKİYE ŞARKILARI adı altında birçok konser düzenledi ve yaklaşık 200 Ermeni, Kürt ve Rum sanatçıya sahnesinde yer verdi.

2012 yılında ise bu konserleri DVD olarak dinleyicileriyle buluşturması bu projeye nekadar gönülden emek verdiğinin bir göstergesi sayılıyor.

Royal Albert Hall İngiltere’nin en muhteşem salonlarından sayılıyor

Sezen Aksu ‘nun 5 Ekim Cumartesi akşamı saat 19.30’da Royal Albert Hall’da vereceği konserinde, kendisine Piyanoda Fahir Atakoğlu önderliğinde; Klarnette Gökhan Çavdar, Çelloda Önder Arkun, Gitarda Fatih Ahiskalı ve birçok önemli müzisyen eşlik edecek.

Ersan & Co. anasponsorluğunda gerçekleşecek olan konserin bilet fiyatları £30 £35 £40 £45 £49 £60 £75 £90 olarak satışa sunuldu.

Kazum ve Comono Organizasyonu’ndan yapılan açıklamada, biletlerin konser salonunun internet sayfası; www.royalalberthall.comdan temin edebileceği gibi; 020 7589 8212 numaralı telefondan ya da 079 6645 2558 numaralı cep telefondan detaylı bilgi edinilebileceğini kaydedildi.

Sezen Aksu konserinde deneyimli organizasyon Kazum’un imzası yer alıyor…

849090cookie-checkSezen Aksu’nun Londra konseri 5 Ekim’de

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.