Sezen Coliesum’da konser verecek

Kendine has sesi ile söylediği şarkılarıyla milyonlarca insanın isyanını, hüznünü, aşklarını, hayal kırıklıklarını ve tutkusunu seslendiren Sezen Aksu, 3 yıl aradan sonra Londra’da konser verecek.


Müzik hayatında 30.yılını kutlayan pop müziğin starı  22 Nisan akşamı London Coliseum sahnede müzikseverlere seslenecek.


Son albümü ‘Bahane’ ile kısa sürede 500 bin satış rakamına ulaşan sanatçı her  biri dillerden düşmeyen şarkılarını İngiliz ve Türk dinleyicileri için söyleyecek. Gülümse, Kaybolan yıllar, Firuze, Sen Ağlama ve Sarı Odalar gibi şarkılarıyla dillerden düşmeyen Aksu bu şarkılarının yanısıra yeni albümünden de parçalar seslendirecek.


Biletleri 13-28 sterlin olarak belirlenen konseri London Coliesum’un internet sitesinde ‘Türk müziğinin diva’sının konserine davet’ sözleri ile duyuruldu.


Son olarak 2002 yılında Akdeniz Festivali kapsamında Londra’ya gelen sanatçı aynı yıl Türkiye’de verdiği 30 Ağustos ve Diyarbakır konserlerinde söylediği Kürtçe, Arapça, Ermenice, Türkçe, ve Rumca şarkılarla tartışmalar yaratmıştı. 



 

778880cookie-checkSezen Coliesum’da konser verecek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.