Sezer ile Çölaşan yolda karşılaştı

Gazeteci Emin Çölaşan, Cumhurbaşkanı Sezer ile karşılaşmasıyla ilgili olarak, ”Farabi’den Cinnah’a giderken arkamdan sesler geldi. Belli ki bir konvoy geliyor. Refleks olarak arkama döndüm. Kapıyı açtı, dışarıya Sayın Cumhurbaşkanı çıktı” dedi.


Çölaşan, Cumhurbaşkanı Sezer ile karşılaşmasını şöyle aktardı:


”Konvoy 4 metre geçti benim hizamdan ve durdu. Sonra arabanın ön tarafından emir subayı indi. O zaman anladım ki cumhurbaşkanının konvoyu… Kapıyı açtı, Sayın Cumhurbaşkanı çıktı dışarıya. El sıkıştık, bana yapılan olay nedeniyle çok üzgün olduğunu söyledi. ‘Çok üzgünüm, ben sizi aramıştım evden ama telesekreter çıktı karşıma not bırakmadım. Tansel Hanım’ı aradım, ona üzüntülerimi ilettim” dedi. ‘Ne yapacaksınız şimdi?’ diye sordu. ‘Henüz karar vermedim. Daha çok yeni’ dedim.  Konuştuk ayak üstü. Sonra başarılar diledi ve konvoy hareket etti ve bindi cumhurbaşkanımız, yoluna devam etti.”


Çölaşan, ”Önemli olan, ilk kez böyle bir olay oluyor. Yani, bir cumhurbaşkanı, yolda konvoy halinde giderken birisini görüp konvoy duruyor ve cumhurbaşkanı aşağı inip o kişiyle konuşuyor” dedi.


”Şaşırdım tabii, çok güzel bir jest” diyen Çölaşan, ”duygulandım, gurur duydum, güç kazandım” diye konuştu.

1047300cookie-checkSezer ile Çölaşan yolda karşılaştı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.