Sezer veda ziyaretlerine başladı

Sezer, bu çerçevede, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na ziyarette bulundu.


Cumhurbaşkanı Sezer, Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ni de ziyaret ederek, burada tedavi gören gazilere hitaben bir konuşma yaptı. Sezer, şunları söyledi:


“Şehitlerimiz ve gazilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşayacağının, devletin tekil yapısının asla değişmeyeceğinin, ülkenin her karış toprağının kutsal bir emanet olduğunun, Türk Ulusu’nun bu uğurda hiçbir özveriden kaçınmayacağının ölümsüz simgeleri olarak, gönüllerdeki saygın yerini almıştır.


Türkiye’nin varlığını korumak, Cumhuriyet’in temel değerlerini ödünsüzce yaşatmak için yılmadan savaşım veren, yurdumuzu savunmak, bölünmez bütünlüğümüze sahip çıkmak için gerektiğinde şehit ve gazi olmayı büyük bir onur sayan sizler, Ulusumuzun soylu kimliğinin en seçkin temsilcilerisiniz. Sizler, yüce Türk Ulusu’nun mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, ülkemize büyük hizmetlerde bulundunuz, yurtsever çabalarınızla örnek oldunuz. Türk Ulusu, şehit ve gazilerini her zaman en yüce duygularla anımsamakta, sizlere sonsuz sevgi ve saygı duymaktadır.”

1047210cookie-checkSezer veda ziyaretlerine başladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.