Sibel Can’dan Müzeyyen Senar için konser

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve Bodrum’da tedavi gören Türk Sanat Müziği’nin ustası Müzeyyen Senar’ın tedavisinde kullanılmak üzere Şişli Belediyesi tarafından bir konser düzenlenecek.

Konser öncesi konuyla ilgili bilgi vermek üzere Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sanatçı Sibel Can ve Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye Işık, bir basın toplantısı düzenledi. Konserin organizasyonunu düzenleyecek olan Şişli Belediyesi adına konuşan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bir süredir yaşamını rahatsız olarak Bodrum’da kızı Feraye ve oğlu Ömer ile birlikte geçiren Müzeyyan Senar için toplandıklarını belirterek, “Cumhuriyetin kızı olarak Atatürk’e şarkı söyleme şansına erişmiş olan Müzeyyan Senar için 1 Ağustos 2009 akşamı Bodrum Antik Tiyatrosu’nda şanına yakışır bir gece yapmak istiyoruz. Cumhuriyetin yeni kuşağı değerli sanatçımız Sibel Can o gece Müzeyyan Senar için muhteşem sesiyle sahnede olacak” dedi.

Müzeyyen Senar’ın çok kıymetli bir sanatçı olduğunu ve alternatifi olmadığını söyleyen Sibel Can konserle ilgili olarak, “Müzeyyen Senar için elimden gelen herşeyi yaparım. Bundan da büyük onur duyarım. Kendisinin şarkılarıyla çocuk yaşlarda tanıştım ve onun şarkılarıyla büyüdüm. Müzeyyen Abla, her zaman başımızın üstündedir. 1 Ağustos gecesi benim de doğumgünüm. O gece hayatımın en güzel gecesini yaşayacağım” dedi.

1 Ağustos’ta Müzeyyen Senar adına gerçekleşecek konserin gelişimiyle ilgili olarak açıklama yapan Müzeyyan Senar’ın kızı Feraye Işık ise, “Bu olay günübirlik gelişen birşey. Başkanımız sağolsun, İstanbul’dan Bodrum’a gelerek bu organizasyon için hemen harekete geçti. Çok mutlu oldum. Annem de bu haberi duyunca çok heyecanlandı ve memnun oldu” şeklinde konuştu.

Konserden elde edilen gelir Müzeyyen Senar’ın tedavisinde kullanılacak. Konser biletleri Biletix’ten satışa sunulacak.

715720cookie-checkSibel Can’dan Müzeyyen Senar için konser

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.