Singer Üniversitelerde

Singer’in Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında üniversitelerin Tekstil ve Moda Tasarım bölümlerinde eğitim gören öğrencilerin kumaşla, iplikle ve dikiş makinesiyle daha fazla buluşmalarını sağlamak amacıyla etüd odaları oluşturulması bağlamında eğitime destek vermek amacıyla gerçekleştirilen proje İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Bölümünde hayata geçiriliyor.

Singer A.Ş Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak ile moda yazarı – sunucu Nur Onur’un ve moda tasarım dünyasının en önemli imzalarından biri olan Vural Gökçaylı ile tasarım odasının açılışını birlikte gerçekleştiriliyor. Etkinlikte, Tekstil ve Moda bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri de hazır bulunacak.

Vural Gökçaylı gençlerle yapacağı söyleşi dışında tasarımlarını da değerlendirecek.

Genç Genel Müdür Sinem Kınran Parlak’ta;”Gençlerle birlikte olmak, bir köprü oluşturmak tasarım dünyasına yetişen genç kuşakların eğitimle, yeniliklerle ve yaratımla istedikleri hedefe ulaşmalarının mümkün olacağının ve bunun öneminin farkında olduklarının altını çizdi. Bu nedenle de bu projenin pek çok üniversiteyi kapsayan aşamaları paylaşacak.

Başarılı yapımcı ve sunucu Nur Onur’da böylesi bir buluşmanın mimarı olduğu için çok mutlu olduğunu genç tasarımcı adaylarının yani öğrencilerin mutlaka Türkiye’nin değerleri ile buluşmasının birikim ve tecrübelerin aktarımının çok gerekli olduğuna vurgu yaptı. Bu nedenle projenin farklı sürprizlerle devam edeceğini de belirtti.

Bu proje, Singer’in Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında üniversitelerin Tekstil ve Moda Tasarım bölümlerinde eğitim gören öğrencilerin kumaşla, iplikle ve dikiş makinesiyle daha fazla buluşmalarını sağlamak amacıyla etüd odaları oluşturulması ve bu bağlamda eğitime bir nebze olsun katkı sağlamak hedeflemektedir.

Dikiş makinelerinin yer aldığı uygulamalı atölyeler ile öğrencilerin ödevlerinin, projelerinin hayata geçirildiği mekânların yaratılması bu nedenle amaçlanmaktadır.

760110cookie-checkSinger Üniversitelerde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.