Siyah-beyaz düşlerin sergisi

Ay sonuna kadar açık kalacak sergide sanatçının 7 değişik teknikte ve içerikte 70 kadar fotoğrafı yer alıyor. Sanatçının son yıllarda yaptığı çalışmalardan örnekleri içeren sergi ile birlikte “f:stop Fotoğraf Atölyesi” fotoğraf kursları da başlıyor.


Londra’da açtığı yedinci sergi olan “Siyah-beyazdı düşleri fotoğrafları” adlı sergide sanatçının Londra’ya geldiğinden bu yana yaptığı çaılşmalardan örnekler yeralıyor. Sanatçının sergisinde “Past Time Dreams”, London’s Dreams”, Dream Flowers”, “Route 38”, “Colours of the Street”, “Don’t Look at me” ve “Imagınatıon of Gray Existence” adlı seri fotoğraflarından seçmelerin sergilendiği sergi 30 Mart!a kadar izlenebilecek.


Kadir Aktay aynı zamanda, Edmonton Green Shopping Centre içinde bulunan The ArtZone’da Katre Sanat işbirliği ile vereceği fotoğraf kurslarına cumartesi günü başlayacak. Haftada iki gün yapılacak olan kurslar için kayıtlar devam ediyor. Çarşamba ve Cumartesi günleri düzenlenen “f:stop Fotoğraf Atölyesi” çalışmalarında “Herkes için Sanat” sloganı ile her yaş grubundan katılımcılar ile workshop çalışmaları yaparak katılımcılar ile birlikte sergiler hazırlanacak.


FOTOĞRAF KURSLARI


Fotoğraf öğrenmek ve daha iyi fotoğraf çekmek isteyenler, fotoğraf bilgisini geliştirmek ve özel teknikler ile pratik çekim yöntemleri öğrenmek isteyenlerle birlikte yapılacak fotoğraf kursları da yine The ArtZone’da yapılacak.


Haftada iki gün ve aylık kur sistemine göre yapılacak olan kursların yanısıra yapılacak  “workshop”lar ile de bazı özel teknikler üzerine çalışmalar gerçekleşecek. Bu çalışmalar arasında herhangi bir fotoğraf makinası kullanmadan sanat fotoğrafı yapabilmek için özel tekniklerle birlikte Scanography, iğne deliği fotoğrafı (Pinhole Photography) ve baskı sonrası teknikler bulunmaktadır.


Fotoğraf Sergisi ve “f:stop Fotoğraf Atölyesi” fotoğraf kursları hakkında ayrıntılı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler Kadir Aktay’ı 07917 540 103 nolu telefondan veya Katre Sanat’ı 020 8807 5571 nolu telefondan arayabilirler.


 

800400cookie-checkSiyah-beyaz düşlerin sergisi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.