Siyasete bu kez erkek erkeğe aşk bulaştı…

Arizona Eyaleti’nde milletvekili olmak üzere kampanya başlatan polis başkanı Şerif Paul Babeu’nun eski erkek sevgilisi, siyasete girecek şerif hakkında tek kelime etmemesi için tehdit gördüğünü açıklayınca ortalık dedikodudan geçilmez oldu.

Arizona’nın başarılı şerifi Paul Babeu, eşcinsel evlilikler başta olmak üzere eşcinsellerin her şeyine karşı çıkan sağ kanattaki Cumhuriyetçi Parti’den milletvekili olmak istiyordu, ancak bu gelişmeler üzerine adaylığını geri çekti.

ABD’nin 45.Başkan adaylığı seçim yarışında bulunan Mitt Romney’in seçim ekibinde ve kampanyasında yer alıp, ilk seçimlerde milletvekilliği garantileşmiş görünen şerif Babeu’nun şimdiki sevgilisi olarak arka planda kalan erkek arkadaşı, bu gelişmeler karşısında üzüntüsünden ses çıkaramayıp keder içinde görünürken, şerifin bundan önceki aşkı, Meksika göçmeni bir başka eşcinsel ise hem Babeu ve hem de avukatı tarafından tehdit aldığını açık açık ifade etti. Babeu ve avukatı, iddiaya bakılırsa, eski sevgilinin geçmiş hakkında tek kelime etmemesi için ona aba altından sopa göstermişti.

Sadece adı JOSE olarak açıklanıp daha fazla ayrıntısı basına sızdırılmayan eski erkek sevgili yüzünden kampanyayı yarıda kesen şerif aynı zamanda resmî görevine de veda etmek zorunda kaldı. Siyasi yorumcular ise ¨Aşk meşk güzel ama, siyasete gireceklerin daha dikkatli olması gerekiyor, hele âşığı erkek olan erkek siyasetçi daha çok dikkatli olmalı¨ biçiminde konuştu. Öte yandan kampanyası devam eden Mitt Romney’i, bir süre ekibinde yer almış eşcinsel şerif ile ilgili bir sıkıntısı olmadığı, istifa kararının tamamen kendisine ait bulunduğunu ifade etmiş olduğu da açıklandı.

1536220cookie-checkSiyasete bu kez erkek erkeğe aşk bulaştı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.