Sokak çocuklarına destek için “Şiir Gecesi”

İlk etkinlik olarak 16 Şubat Cumartesi akşamı 8-11 arasında “2-4 Queen Caroline St. Hammersmith London W6 9DT” adresindeki Lala Lounge’da yapılacak Şiir Gecesi’ne içecek ve meze tabağı dahil katılım ücretinin 15 sterlin olduğu belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada İngiltere’nin tersine Türkiye’de sokak çocuklarının devlet desteğinden yoksun ve yalnızca sivil toplum kuruluşlarından uzanan el ile ayakta kalmaya çalıştığı vurgulanarak şöyle denildi:

“Ağustos 2012’den beri üzerinde çalıştığımız ‘Sokak Çocukları İçin Rehabilitasyon Merkezleri’ yapılması projemizin İngiltere ve Almanya saha incelemeleri yapılmış ve Avrupa genelinde uygulanan sistemlerin karşılaştırılması yapılarak en sağlıklı ve kesin çözüm üreten bir sistemin oluşturularak mevcut hükümete bu projenin uygulanması için sunumu yapılacaktır. Bu projede yer almak isteyen gönüllü saha çalışanlarına ve Projeye destek vermek isteyen bireysel veya kurumsal sponsorlara ihtiyacımız vardır.”

Organizatör ekip, toplum üyelerini projeye destek vermeye çağırarak ayrıntılı bilginin [email protected] web sayfasından [email protected] ya da 07584122810’dan alınabileceğini açıkladılar.

846650cookie-checkSokak çocuklarına destek için “Şiir Gecesi”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.