Sokak çocuklarının dünyası resimlerde

İskele Caddesi üzerinde bulunan Çocuk Araştırma Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin bahçesinde 70 öğrencinin ebru, sulu boya ve kara kalem çalışması sonucu yaptığı yaklaşık 100 resim sergisinin açılışına çok sayıda kamu çalışanı vevatandaş katıldı. Sergiyi gezenler, profesyonel ressamlara taş çıkartan öğrencileri tebrik etti.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü Çalışan Çocuklar Bölümü Başkanı Asiye Karabulut, ILO Türkiye Proje Başteknik Danışmanı Proje Osman Zaim, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışan Çocuklar Bölümü yetkilisi İbrahim Akın, Gevaş İlçe Kaymakamı Tahsin Aksu ile birlikte resim sergisini gezen Vali Özdemir Çakacak, çocuklarla sohbet ederek ileriye yönelik düşüncelerini aldı.


Sokakta çalışan çocukların çalışma ortamının yansıtıldığı resim sergisini beğenen ve öğretmenlerine teşekkür eden Vali Çakacak, ÖSS ve OKS’ye hazırlanmak isteyen öğrencilere de her türlü desteğin verileceğini belirtti. Çakacak, ayrıca öğrenimlerini tamamlayamayan öğrencilere de açık ilköğretim ve açık liseye gitmek isteyenlere de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan tüm masraflarının karışlanacağını söyledi.


 

1047750cookie-checkSokak çocuklarının dünyası resimlerde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.