Süper Lig ertelendi

AYDINLAR 11 TEMMUZ’DA “ERTELEME YOK” DEMİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 11 Temmuz Cumartesi günü ise yaşanan gelişmelerden sonra yaptığı açıklamada ise liglerin planlandığı şekilde başlayacağını ve TFF Süper Kupa Finalinin 31 Temmuz’da oynanacağını açıklamıştı.

İŞTE AYDINLAR’IN O GÜN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR:

“Lig planlandığı şekliyle 5 Ağustosta başlayacak, planlandığı gibi devam edecek. 31 Temmuzda TFF Süper Kupa finali Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacaktır. Daha önceki fikstür çekim tarihi aynen geçerlidir.

Süper Lig 9 Eylül’de, Bank Asya Ligi 10 Eylül’de başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yarın Spor Toto Süper Lig ile Bank Asya 1. Lig kulüplerinin başkanlarıyla toplantı yapılacağını duyurdu.

Federasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada, 2011-2012 sezonunun Spor Toto Süper Lig’de 9 Eylül, Bank Asya 1. lig’de ise 10 Eylül’de başlayacağı yinelenirken, şu ifadelere yer verildi:

”Ayrıca 26 Temmuz Salı günü (yarın) Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig’de yer alan kulüplerin başkanları ile ayrı ayrı toplantılar yapılacak. TFF’nin İstinye’deki merkezinde gerçekleştirilecek toplantılara, TFF adına başkan Mehmet Ali Aydınlar, başkan vekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan ile TFF İcra Kurulu üyeleri katılacak.

Kamuoyu gündemindeki konularla ilgili bilgi alışverişinin yapılacağı Bank Asya 1. Lig toplantısı saat 13.00’te, Spor Toto Süper Lig toplantısı ise 16.00’da başlayacak.”

728050cookie-checkSüper Lig ertelendi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.