Spiritüel Seks

“Zamanında bu deneyimleri paylaştığım için işkence görebilir hatta yakılabilirdim.”

Avilalı Azize Teresa 1515’te doğdu, 1582’de öldü. İspanya’da yaşadı. Kendisine vecd halleri yaşatan mistik yetenekleriyle ün salmıştı. Bu deneyimlerini anlattığı yazıları, Tanrıyı Azize Teresa’nın sevgilisi olarak resmetmektedir. Avilalı Azize Teresa şöyle yazmıştır: “Tanrıyla ruhum arasındaki diyalog öylesine tatlı ki; yalan söylediğimi düşünenlere de aynısını yaşatması için Tanrıya yalvarıyorum.” Ananda Moi Ma Hindistan’ın tanınmış azizelerindendi. O da ilahi sarhoşluğuyla ün salmıştı. Günlerce yemeden, uyumadan dayanır; Tanrıyla görüştüğü zamanlardan bilincini hiç yitirmeden çıkardı.

Raylene Abbott başarılı bir yazar, yapımcı ve sunucu. “Spiritüel Seks” kitabının yanı sıra, pek çok dergide yayımlanmış makaleleri mevcut. Ayrıca, “Bayan T. “ adında Elizabeth Terwilliger için bir belgesel hazırladı ve bu belgesel pek çok ödüle değer görüldü. “Spiritüel Seks” başta Fransızca ve Japonca olmak üzere birçok dile çevrildi ve dünyada giderek daha büyük bir kesim tarafından okunuyor.

“Bu kitap gerçek deneyimlerin ışığında yazıldı. Bölümlerin çoğunda yaşadıklarımı dayandırabileceğim tarihi örneklerden yararlandım. Bugün çağımızdaki dini inanışlardaki karmaşa, yüzyıllar boyu gerçek ruhani anlayışın sadece bir kısmına tanıklık etmemizden kaynaklanıyor. Şimdi dinin ve tinselliğin çevresindeki yanlış anlamaları kırmanın vakti. Bugün dünyada dini farklılıkların savaşlara ve Tanrı adına işlenen cinayetlere sebep olduğunu görebiliyoruz. Dini farklılıklar seçilmiş olanların türemesine yol açtı. Bu, bizi kontrol altında tutmak isteyen güçlerce empoze edilen en büyük tutsak edici yanılgıdır. Şimdi bilgi devriminin yaşandığı bir çağdayız ve bu, farklı dini öğretilerin sırrını keşfetmemizi sağlıyor.
Zamanında bu deneyimleri paylaştığım için işkence görebilir hatta yakılabilirdim. Tanrıya şükür, o çağlar geride kaldı. Dilerim bu kitap yeni yollar açar ve insanlığa iyilik getirir. Dilerim insan varlığında zuhur etmiş ilahi varlıklar olduğumuzu anlar ve uyanışımızla şefkati, merhameti öğreniriz. Dilerim barış, doğruluk ve güzellik gezegene yeniden hayat verir.”
RAYLENE ABBOTT

SPİRİTÜEL SEKS
Raylene Abbott
Türkçesi: Melis Olçum

756230cookie-checkSpiritüel Seks

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.